+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Adventi koszorú ötletek

Ha szeretnél szép adventi koszorút vagy adventi díszt készíteni, mutatunk pár ötletet.

Amikor adventi koszorút vagy adventi díszt készítünk kiindulhatunk hagyományos és szokatlanabb kreatív megoldásokból is. A hagyományos koszorú általában valamilyen koszorú alapra (polisztirol, háncs vagy vessző) készül és a gyertyák mellett terméseket, apró díszeket, szalagokat tartalmaz. Az elmúlt években azonban a hagyományos mellett elterjedtek olyan kreatív megoldások, melyekkel szintén szép adventi koszorú készíthető, de sokszor nem szükséges olyan sok alapanyag, illetve kézügyesség.

1. Hagyományos adventi koszorú

A hagyományos adventi koszorú készítéséhez válassz egy koszorú alapot. Ez lehet hungarocell koszorú alap, vagy moha koszorú alap, esetleg háncs vagy szalma koszorú. A kulcs, a szép színválasztásban rejlik, ezért nagyon figyelj oda, hogy milyen gyertyákat választassz és ezekhez milyen szalagokat, terméseket, esetleg egyéb kiegészítő díszeket.

Egy-egy ötletes aprósággal nagyon fel lehet dobni a hagyományos adventi koszorút is.

Alábbi képen kézműves partnerünk egyik gyönyörű munkáját mutatjuk be, amely a dunakeszi DecoMűhelyben készült. Moha koszorú alapra egymás melletti gyertya elrendezésben, lilás kiegészítők és harmonizáló díszek, egy szép szalaggal kiegészítve adják a kellemes összhatást.

2. Újszerű adventi koszorú

Az elmúlt években terjedt el, egy olyan érdekes technika, hogy a koszorú alapot betekerjük valamilyen szalaggal vagy anyaggal. Ez a fedés adja a  koszorú alaphangulatát, tehát nagyon fontos, milyen anyagot választassz hozzá.

Alábbi mintadarabunk piros szalaggal lett körbetekerve és ehhez a fehér színű kiegészítők, gyertyák adják a szép ellenpontot. Egy-egy aranyos dísszel kimelheted a koszorúdat, mint például a kis szánkó dísz ezen a koszorún.

3. Koszorú és fonal

Nagyon kellemes, otthonos hatást tudsz elérni, ha koszorúdat nem szalaggal vagy anyaggal tekered körbe, hanem mondjuk valamilyen vastagabb, pihe-puha fonalat használsz erre a célra.

Utolsó mintadarabunk is így készült, figyeld meg, hogy a pomponok és a natúr színek használata milyen szép koszorút eredményezett.

Természetesen a lehetőségek korlátlanok, rengeteg hangulatból, megoldásból válogathatsz, ha adventi koszorút készítenél.

A Kreativpartner webáruházban megtalálod a szükséges alapanyagokat, össze is válogattuk Neked az adventi készülődéshez a legfontosabb kellékeket, díszeket.

Itt találod a legfontosabb adventi kellékeket, díszeket.

Ha pedig szeretnél szakértő iránymutatás mellett elkészíteni gyönyörű koszorút, vagy készen szeretnél vásárolni, jó szívvel ajánljuk együttműködő partnerünket a DecoMűhelyt, ahol vásárolhatsz is egyedi koszorúkat vagy részt is vehetsz műhelyfoglalkozásokon.

Aktuális DecoMűhely workshopokat itt éred el.: DecoMűhely foglalkozások

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!