+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

SZUPER újdonság az Antikoló festék

Az antikoló festékek használata egyszerű. Az antikoló festék élethű, antik hatású tárgyak készítéséhez használható, visszatörölhető, vízbázisú festéktípus.

Nézd meg videon az antikoló festékek használatát

Az antikoló festékek felhasználási lehetősége rendkívül széles, nézd meg a kapcsolódó videon, és meríts további ötleteket a használathoz:

<iframe width="425" height="236" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="https://www.youtube.com/embed/4wWI62MkPHI?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe></p>

Az antikoló festék alábbi 8 színben érhető el

Olvasd el Blog bejegyzésünket további ötletekért:

Antikoló festékekkel készült ez az érdekes doboz:

antikoló festék

Ha szeretnél hasonlót készíteni, kövesd alábbi lépéseket:

Először válassz ki egy karton kalapdobozt és egy stencil mintát. Mi egy feliratos stencilt választottunk, de természetesen tetszés szerint bármilyent választhatsz.

antikoló festék

Utána stencil és sűrű gélpaszta segítségével vigyél fel a doboz tetejére egy 3D mintát. A sűrű gélpaszta lehet többféle is, mi a heavy body gél típust szoktuk ajánlani.

antikoló festék

Majd fekete krémes akrilfestékkel fesd le az egész dobozt. A krémes akril festékek nagyon jól fednek, legtöbbször elegendő egyszer lekenni velük a kiválasztott felületet.

antikoló festék

Ezt követően antikoló festékekkel tetszés szerinti színekkel fesd át, 8 féle színből választhatsz, melyek mind nagyon jól mutatnak.

antikoló festék

Ha megszáradtak az antikoló festékek, a festékeltávolító szert puha ronggyal rádörzsölve szedd vissza az antikoló festékeket itt-ott, hogy előtűnjön a fekete festék alulról. Az antikoló festékek igazi előnye ezzel a művelettel mutatkozik meg, ettől lesz olyan klassz patinás, antik hatása a felületeknek.

antikoló festék

El is készült a klassz antik hatású dobozod, amely olyannak tűnik, mintha átélte volna az idő viharait, pedig csak most készült.

antikoló festék

 

 

Itt szerezheted be az antikoló festékeket és a festékeltávolítót:

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!