+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Két szuper újdonság antikolt festéshez

Próbáld ki a Patina hatás és a Rozsda hatás festék – szetteket

Nézd meg video-n, hogyan használd az új festék szetteket

Video segítségével is megnézheted, hogyan használhatod a Patina és Rozsda hatás festék szetteket, ha antikolt festést szeretnél létrehozni:

<iframe width="425" height="236" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="https://www.youtube.com/embed/jvOgQXmR1qA?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe></p>

Olvasd el BLOG bejegyzésünket további ötletekért

Antikolt festés, antikolt hatás már számos megoldással elkészíthető.

Most a Pentart két újdonságát szeretnénk bemutatni, amivel remek patina hatást vagy rozsda hatást készíthetsz el.

A két újdonság a patina hatás – festék szett, és a rozsda hatás –festék szett.

festék szettek

A patina hatás – festék szett négy patinát idéző árnyalatból és egy antikréz metál akrilfestékből áll. A rozsda hatás – festék szett négy rozsdát idéző árnyalatból és egy 3D porból áll. A 3D port belekeverhetjük a sötétbarna akrilfestékbe, melytől rusztikusabb, rücskösebb lesz a felület. Az antikolt festéshez segít hozzá mindkét szett.

A patina hatás festék szettel egy rossz ecset kompozíciót mutatunk be:

A rossz lapos ecsetet és a fa és fém díszeket, fesd le foltosan a patina festék szettel. Itt-ott tehetsz a szett antikréz metál akriljából is a felületre. Ezután ragaszd fel a fa és fém díszeket az ecsetre, expressz ragasztóval. Miután készen vagy az alappal, egy kontúrozó festékkel díszítsd tovább az „ecset-kompozíciót”.

Azért, hogy fémesebb legyen a felület, az ujjunkra tegyünk egy kevés zöld színű metál akrilfestéket. Véletlenszerűen foltozd be az ecsetdíszt. Ugyanezt végezd el a fémesen csillogó viaszpasztákkal is.

patina hatás

Végül bitumenes viaszpasztával (umbra), sötétítsd be az applikált tárgyak körvonalait és az alaprészeket. Köss az ecsetünkre egy színben illő szalagot és már készen is vagy.

patina effekt

A másik antikolt festés ötlet egy aranyszínű műanyag képkeret. A rozsda hatású festék szett sötétebb színeivel vegyesen, fesd le a képkeretet. A domború és kiálló részeket a világosabb festékekkel, foltosan kend be egy szivacsecset segítségével.

rozsda hatás

A port belekeverheted a festékbe, vagy a nedves felületre is szórhatod, majd felülről átfestheted. Végül az élekre kenj egy kevés ezüst színű metál viaszpasztát. Kész is a rozsda hatású antikolt festésed.

rozsda hatás

Forrás: Pentart Blog

 

Itt tudod beszerezni a festék szetteket antikolt festéshez:

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!