+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Anyák napi ajándékok házilag is készíthetőek, sőt, ezekkel talán nagyobb örömet is tudsz okozni Édesanyádnak. Mi most egy olyan ötletet mutatunk be, amely gyerekekkel is elkészíthető és hosszú ideig kedvenc használati tárgy maradhat az anyák napi ajándék.

Ujjlenyomatos bögre.

Az ujjlenyomatos bögre, olyan anyák napi ajándék, amelyhez nem kell kézműves tudás vagy érzék, mégis nagy örömet tudsz vele okozni. Egyszínű bögrén mutat a legjobban, ha lehet, válassz fehéret. A másik alapanyag egyik kedvenc hobby festékünk, az üveg és porcelánfesték, amely 15 különböző színben kapható.

anyák napi ajándék házilag

Érdemes erősebb színeket választani, de maga a festék olyan jó, hogy még a világosabb árnyalatok is remekül mutatnak. Válaszd ki a festék színeket és egy ecset segítségével kend be az ujjaidat. Nyugodtan használd a festéket, az üveg és porcelán festék vízbázisú festék, használat után egyszerűen lemoshatod a kezedről.

ajándék anyák napjára

Használhatod csak az egyik ujjadat, de akár mindegyiket is a bögre díszítéséhez. A színek tekintetében is lehetsz választékos vagy dönthetsz egy-egy szín mellett.

festett bögre

Nincs más dolgod, mint a fehér bögrére rányomkodni az ujjlenyomatodat és ezzel kész is az anyák napi ajándék bögre. Ha nem csak dísznek, de használati bögrének is szánod, akkor annyi a teendőd, hogy egy nap száradás után otthoni sütőben kisütöd. 100-160 fokon színtől függően 30-40 percig égesd ki. Ezzel mintegy ráégeted a bögre felületére a mintát és képzeld, még mosogatógépben is mosható lesz.

anyák napjára

Anyák napi ajándékok házilag is készíthetőek tehát, nem kell mindig extra különlegességekben gondolkodni. Egy-egy érdekes ötlettel is feldobhatod a megemlékezést.

Az üveg és porcelán festékeket természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Jó kreatívkodást kívánunk.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!