+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu
Arany tetoválás használata másként.

 

Az arany tetoválás a nyár nagy slágere. Gondoltad volna, hogy nem csak a testedet tudod vele díszíteni? Próbáld ki tárgyaidon, alkotásaidon, akár bútoraidon is.

Díszíthetsz az arany tetoválások segítségével például bútorgombokat is. Mi most egy ilyen ötletet mutatunk be Neked.

Az arany tetoválásos díszítés használata meglehetősen egyszerű. Az viszont elég szokatlan, hogy bútorgombot díszítenek vele, mi most még is erre használjuk.

Első lépésben vegyél egy fa bútorgombot és fesd le fehér akril festékkel. Mi a Pentart matt akril festékét ajánljuk, amely többféle kiszerelésben kapható.

Utána vágd ki a kiválasztott arany tetoválás mintát. Figyelj rá, hogy elférjen a gomb fején, tehát felhelyezés előtt feltétlenül próbáld oda a mintát a leendő helyére.

Nincs más dolgod, mint a fehér festék száradása után kis vízzel rávinni a bútorgombra az arany tetoválást. Az arany tetoválásról vedd le a védő fóliát és kevés vízzel vidd fel a felületre. Végül egy kis lakkozással védheted a felületet. Mi most fényes lakkot használtunk, de izlés szerint védheted matt lakkal is a bútorgombodat. Természetesen több színt is használhatsz és több arany tetoválás mintából is válogathatsz, így akár egy szekrényhez készíthetsz különböző bútorgombokat is, amivel igazán egyedi, akár extrém megjelenést is adhatsz neki.

Ugye milyen egyszerű és klassz? Próbáld ki te is az arany tetoválás díszítést nem csak saját magadon, hanem ajándékaidon és egyéb alkotásaidon is.

Alapanyagok:

 

Arany tetoválásokat itt találsz: Arany tetoválás

Bútorgombot pedig itt találsz: Bútorgomb

Jó kreatívkodást kívánunk

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!