+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

SZUPER újdonság a Delicate textilfesték

A Delicate textilfesték segítségével ruhákat, táskákat, huzatokat, párnákat tudsz gyönyörűen festeni.

Egy hétig 15%-os bevezetési akció az új Delicate textilfestékekre !

Nézd meg video segítségével is, hogyan használd

<div style="position:relative;height:0;padding-bottom:56.25%"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/XX4Hp-RbV6g?rel=0&controls=0&showinfo=0?ecver=2" width="640" height="360" frameborder="0" style="position:absolute;width:100%;height:100%;left:0" allowfullscreen></iframe></div>

A Delicate textilfestékek alábbi színekben érhetőek el

Olvasd el Blog bejegyzésünket további ötletekért

A Delicate textilfestékkel remekül stencilezhetsz is.

Nézd meg, hogyan készült a videoban is bemutatott párna. Mindenekelőtt a párnahuzat belsejébe tegyél egy kartonlapot, hogy védd a szemközti oldalakat a festék átszivárgásától.

Majd a párnahuzat szélein ragasztó szalaggal húzzál két csíkot, ezek között pedig fesd le rózsaarany színű Delicate textilfestékkel.

Ha elkészültél a párnahuzat mindkét sarkán, akkor közöttük egy szép nagy stencillel fesd fel a stencil sablon mintáját. A stencil hátoldalához használhatsz öntapadó ragasztó spray-t, hogy ne mozogjon el. Szintén rózsaarany színt és antik ezüst színt használtunk, úgy hogy a rózsaarany az alap, az antik ezüsttel pedig kicsit a tetejét színeztük meg a mintának.
A rózsaarany Delicate textilfestéket először szivacsecsettel vidd fel, majd lapos ecsettel is simítsd el, így jobban fog érvényesülni a szép csillogás.
A minta gyönyörűen fog mutatni a párnahuzat közepén.
Ezt követően a szélekre készített csíkra, Expand felfúvódó paszta segítségével készíts mintát. A stencil bordür minta részét használhatod erre úgy, hogy először spatulával az Expand pasztát viszed rá, majd egy kis Delicate textilfestékkel színezed a tetejét.
A stencilt húzd le, és tedd félre száradni az expand pasztával és festékkel létrehozott mintát. Száradás után hőlégfúvó segítségével ha rámelegítesz, az expand paszta kiemelkedik a felületről és kivilágosodik.
A kiemelkedett mintára aztán visszahelyezheted a stencilt és rózsaarany Delicate festékkel még kicsit ráfesthetsz, foltokat szabadon hagyva.
Az elkészült párna huzatot vasalással (pamutfokozaton 30mp) fixálhatod, majd ezt követően kímélő mosással tisztíthatod.

Nézd, milyen szépek lettek a párnahuzat díszei:

Forrás: Pentart

Itt tudod beszerezni a Delicate textilfestékeket

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!