+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Esküvői dekoráció házilag is készíthető. Az egyik legismertebb esküvői dekoráció a zászló, amely díszítheti az ifjú pár asztalát, vagy szobáját. Esküvői zászlót készíthetsz fa zászló lapok felhasználásával is, amely igazán tartós megoldás lesz. Esküvői ajándék mellett természetesen egyéb alkalmakhoz is kapcsolódhat a zászló.

 

Következő alapanyagok kellenek az esküvői zászlóhoz.
Hogyan készül.

 

Első lépésben a kiválasztott stencil segítségével sűrű gélpasztát vigyél fel a spatulával a fa zászlók felületére.

Mi heavy body gélt használtunk sűrű gélpasztának, evvel alakítottuk ki a a felületi 3D jellegű mintát a fa zászlócskákon.

Ha megszáradt a gél, következhet a színezés. Matt akril festékkel festettük le a zászlócskákat, málna, vintage szürke és country zöld színeket használva.

Ne csak a zászlókat, a kiválasztott fa betűket és az & jelet is fesd le.

A matt akrilfestékek megszáradása után jön az egész alkotás lényegi része. Fehér antikoló festékkel fesd le azokat a részeket, amiken szeretnél antik, kopott hatást elérni.

A fehér antikoló festék száradása után, pedig egy speciális szerrel – a festékeltávolítóval (ami külön az antikoló festékhez lett kialakítva) vissza tudod szedni a fehér festék nagy részét, amitől ilyen klassz kopottas felületet kapsz.

A festékeltávolító használatával ilyen szép antikolt felületeket tudsz készíteni.

Végül ezüst színű Chameleon Effekt Lakkal kend le a betűket és matt lakkal védd a felületet.

Ha elkészültél viaszolt zsinórral összefűzheted illetve festett fa golyókkal még feldobhatod alkotásodat. Így készülhet tehát egy kreatív esküvői dekoráció házilag.

A szükséges alapanyagokat természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban. Készíts Te is esküvői dekorációt házilag.

Alapanyagok itt >>>

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!