+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Esküvői dekoráció saját kezűleg

Itt a nyár, a közepén járunk lassan az esküvői szezonnak. Ha szeretnéd, esküvői dekoráció saját kezűleg is készíthető és talán még nagyobb örömet okozol vele mint egy vásárolt ajándékkal. Illetve ha vásárolsz is valamit, valamilyen saját kézzel készített kiegészítőnek biztosan örülni fog az ifjú pár.

A kreatív hobby alkotás világa rengeteg lehetőséget nyújt, elkészüljön egy-két esküvői dekoráció saját kezűleg vagy esküvői kiegészítő ajándék.

Nézzünk is néhány ötletet, mit készíthetsz az ifjú párnak?

Dekupázsolt asztali vagy ajtódísz.

A dekupázs technikával díszített ajándék klasszikusnak számít, talán nem is olyan „nagy durranás” ezért érdemes valamilyen extra ötlettel kombinálni. Évek óta egyik kedvencünk, ezért most is ezzel kezdjük a sort egy olyan szalvéta, amely sok lehetőséget nyújt. Az „esküvői puszi” szalvétánk lehetőséget biztosít sok kreatív megoldáshoz. Ha például két részre vágod és így viszed fel decoupage technikával kép külön, de egymás felé fordítható szív lapra, ilyen klassz hatást érhetsz el:

Ugye milyen jópofa?

Természetesen hagyományos módon is használhatod az „esküvői puszi” szalvétát, nem muszáj két részre szedni, így is remek ajándékot készíthetsz.

Ha érdekel a dekupázs technika, itt olvashatsz róla részletesebben.

Fa doboz festéssel, pirográffal

Díszített fa dobozt adhatsz az ifjú párnak különböző célból, talán a leggyakrabban pénz átadó doboznak szánjuk, de természetesen más célból is készíthetsz díszített ajándék dobozt.

Első mintadarabunk kevés eszközzel készült, pirográf, Posca toll és akril festék kombinációjával díszítettünk vicces mintájú vőlegény és menyasszony figurával egy közepes méretű fa dobozt. Ha gondolod másold le a figurákat, de kereshetsz természetesen más mintát is.

A doboz mintájához illeszkedő ültető kártyát vagy köszönő kártyát is készíthetsz.

Persze ha már a dobozoknál tartunk, készíthetsz teljesen más stílust is, például egy díszesebb Finnabair stílusú doboz egy elegáns esküvőhöz sokkal jobban illik. Korábbi blog bejegyzésemben megtalálod a részleteit ennek a modellnek.

Díszített pezsgőspoharak

A vőlegény és menyasszony mintára megfestett pezsgőspohár is kedves meglepetése lehet az esküvői ceremóniának vagy a lagzinak. Üveg és porcelánfestékkel vagy porcelán filccel javasoljuk a megfestését. Garantált meglepetés és jókedv a következménye egy ilyen koccintó pohárnak.

Hasonló ötlet a vőlegény-menyasszony kanál, amelyhez hőre keményedő FIMO gyurmát használtunk. A kanál nyelére építheted fel a mintát, melyet aztán sütőben süthetsz ki.
Ugye mennyi ötlet és lehetőség, hogy meglepd az ifjú párt?

Természetesen a Kreativpartner webáruházban rengeteg további ötletet találsz és sok-sok esküvői dekorációs alapanyagot.

Nézz körül itt esküvői dekorációs alapanyagaink között ha esküvői dekoráció saját kezűleg szerepel terveid között.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!