+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Farsangi álarc ötletek.

Hogyan dobd fel a legegyszerűbb farsangi álarcot? Milyen farsangi álarc ötletek közül válogathatsz? Olvasd el blogunkban, ahol farsangi álarc ötleteket, díszítési tippeket mutatunk.

Ha nem akarsz egész jelmezt készíteni, de egy jópofa farsangi álarccal meglepnéd magadat vagy szeretteidet, mutatunk 5 farsangi álarc ötletet, tippet, hogyan tudod kicsit felturbózni a legegyszerűbb papír álarcokat is.

1. 3D ragasztó és dekor fólia

Farsangi álarc ötleteink közül az első, egy egyszerű trükk, mégis igen klassz felületi díszítést tudsz készíteni vele. A 3D ragasztó és dekor fólia segítségével felületből kiemelkedő mintákat készíthetsz. Mi az álarc szemének a környékét pöttyöztük körbe 3D ragasztóval, majd miután átlátszóra száradt rásimítottuk a dekor fóliát. Csak ahol ragasztó van, ott tapad rá a felületre a fólia. Ezzel a módszerrel bármilyen mintát készíthetsz, nem csak pöttyöket, a 3D ragasztó csőrős kialakítása pedig segít a rajzolásban.

2. Füstfólia díszítés

Füstfólia segítségével is egyedi kinézetet vihetsz fel az álarcodra. A füstfóliát speciális füstfólia ragasztóval tudod rögzíteni és válogathatsz arany, ezüst , de vegyes színekből is. Alábbi álarcunk jobb szeme alatt használtuk a füstfólia pehely díszítést.

3. Toll díszítés

Ez egy klasszikus megoldás, de nagyon fel tudja dobni a legegyszerűbb álarcot is. Számos színből válogathatsz, érdemes jó élénket választani, ha az álarc stílusa megengedi. Alábbi teljes arc álarcunkon egy nagyon élénk színű tollat használtunk.

4. Kontúrozó festék

Farsangi álarc ötletek közül a harmadik a kontúrozó festék. A kontúrozó festékkel aprólékos mintarendszert is fel tudsz vinni az álarcodra. Érdemes ceruzával előrajzolni és ezen a mintán végigmenni a kontúrozó festékkel, amelynek kiszerelése segíti a rajzolást. Kontúrozó festéket találsz normál, metál és csillogó színekben is. Nézd milyen hatásos alábbi álarcunkon a kontúrozó festék minta:

farsangi álarc ötletek

5. Gyöngytoll

Utolsó tippünk pedig a gyöngytoll, ami több mint 40 színben létezik. Hasonlóan tudsz vele felületi minta díszítést készíteni mint a kontúrozó festékkel, ez is „csőrös” tubusos kiszerelésű, hogy segítse a rajzolást. Nézd meg arany álarcunkon milyen szépen mutat a gyöngytoll minta:

farsangi álarc ötletek

Reméljük tetszettek farsangi álarc ötleteink, láthatod, hogy még a legegyszerűbb farsangi álarcot is fel lehet dobni egy kis kreativitással.

Az alapanyagokat természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Farsangi álarc ötletek.

Jó kreatívkodást kívánunk.

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!