+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Finnabair oktatáson voltam 🙂

Anna Dabrovska igazán különleges alkotó, neve nagyon jól cseng a kreatív hobby világában és Finnabair márkanéven különleges oktatásokat tart, melyeken a részvétel sokszor nem is egyszerű.

A Pentart jóvoltából és támogatásával most Magyarországon járt és szerencsére én is meg lettem hívva erre a különleges eseményre, melyet ezúton is nagyon köszönök.

A Finnabair stílus annyira egyedi, hogy elég nehéz stílusjegyekhez kapcsolni, de talán a Mixed Media technikával készült Steampunk hatás jellemzi a legtöbb alkotását.

Az oktatáson rengeteg Finnabair márkával ellátott apróságot – mütyürkét használtunk és a Pentart termékeit is bevontuk az alkotásba. Festettünk akril és Media Misttel, ragasztottunk Heavy Body géllel, sejtelmes színeket adtunk különböző viaszpasztákkal.

Igazság szerint a Finnabair stílust én nem teljesen érzem magaménak, viszont az oktatás módját és a folyamatot nagyon-nagyon élveztem. Rengeteg apró lépésből építettük fel a 3 dimenziós alkotásokat és sok-sok elemet használtunk.

Az oktatás tempója elég feszített volt, lépésenként megmutatott folyamatok után meghatározott időre kellett elkészítenünk a részleteket.

Ha nem voltál kész, lemaradtál, de elárulom, mindenki elkészült az alkotásával.

Egy nagyon jól megszervezett és felépített oktatás volt, nem csak a technikát, de az oktatás folyamatát is érdemes eltanulni, és remélem, hogy a magyar kreatív alkotók, akik oktatásokat tartanak, be fogják építeni saját módszertanukba ezeket az elemeket. Mi is igyekezni fogunk rövidesen újra induló tanfolyamainkon. 🙂

Dunakeszi Kreativpitypang hobby boltunkban közelebbről is megvizsgálhatod a kész termékeket, illetve szívesen segítek, ha érdekel egy-egy technikai részlet.

Most pedig néhány élménykép:

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!