+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Finnabair után szabadon

Nemrég jártam egy Finnabair oktatáson és ebből a hatásból táplálkozva készítettem egy esküvői pénzátadó dobozt. Mégiscsak elegánsabb mint borítékban és a Finnabair stílus igazán illeszkedik ehhez az eseményhez. A színeket természetesen igazíthatod az esküvő színeihez, hangulatához.

Ha szeretnél hasonló esküvői dobozt készíteni Finnabair stílusában kövesd alábbi útmutatót.

Válogass össze alapanyagokat, melyek lehetnek fém díszek, papír virágok, üveglencsék, gombok, csipkék, fa apróságok, akár még medálok is. Ezek a díszítések kerülnek elég sűrűn és egymáshoz szorosan egy fa doboz felületére.

Alap színnek a Pentart Delicate rózsaarany színt választottam, ez manapság egyébként is egy kedvelt, divatos szín és jól illeszkedik az esküvők hangulatához.

Minden alapanyagot Pentart Heavy Body fényes géllel ragasztottam fel. Nagyon jól ragaszt és színtelenre szárad, ami később jól festhető.

A Finnabair hangulat megteremtésénél fontos a díszítő elemek elrendezése. Azt javasolom, hogy ragasztás és festés előtt próbálj ki több elrendezést, rakosgasd egymás mellé a díszítő elemeidet több módon.

Legtöbbször egy csipke alapra építjük fel a többi díszt, amiket szorosan teszünk egymás mellé és 3D-ben is harmonikusan érdemes építkezni, tehát a legmagasabb díszed mellé a kevésbé magasak majd a legkisebbek kerüljenek jó szorosan egymás mellé és egymás alá.

Próbálj ki több elrendezési verziót mielőtt döntesz.

Miután megszárad a Heavy Body gélpaszta, fesd le a teljes felületet a rózsaarany Delicate Akril festékkel. A festék száradását követően pedig a kiugró részeket ezüst színű metál viaszpasztával egy ecset segítségével kenegesd át. Így a dúsan összeállított díszítésből kiemelkednek egyes részterületek a felületből.
El is készült az esküvői átadó doboz. Tehetsz bele apró ajándékot, pénzt, „csilliárdokat” :):)

Ezzel a stílussal természetesen díszíthetsz egyéb alapanyagokat is, órát, füzetet, feszített vásznat, ajtódíszt stb.

 

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod a szükséges alapanyagokat.

Itt találod a Heavy Body gélt.

Itt vannak a Delicate metál akrilfestékek.

Itt van a felhasznált doboz.

Szalagokat csipkéket itt találsz

Itt pedig válogathatsz sok-sok dekorációs alapanyag között.

 

Jó kreatívkodást kívánok,

Kreativpartner webáruház | Kriszti

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!