+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Folyékony vízfesték használata.

Szuper újdonság a Pentart Folyékony vízfesték. Magas színezék koncentrációt tartalmazó, vízbázisú festék akvarell technikához. A színek keverhetőek és összemoshatóak, valamint vízzel higítva halványíthatóak.

Itt találod az új Pentart Folyékony vízfestéket:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

A Pentart Folyékony vízfesték széles körűen használható újdonság. Használhatod vízfesték ecsettel, tölthető ecsettel, spray-vel vagy közvetlenül a tubusból is csepegtethető. Kiválóan alkalmas a finom hátterek kialakítására és a fő motívumok megfestésére is, hiszen nagyon jól halványítható és keverhető.

Legtöbb esetben mielőtt hozzákezdenél a vízfestékkel a háttér kialakításához, kissé vizezd be a teljes felületet egy ecsettel. Erre azért van szükség, hogy halványítsd az erősen pigmentált vízfestéket, másrészt segít összemosni a színeket. A nedves felületen érdemes először megfesteni a halványabb hátteret, majd a fő motívumokat erre a halványabb háttérre az erősebb, kevésbé vizezett színekkel felvinni.

Pár mutatós minta, ötlet, hogy miket készíthetsz az új Folyékony vízfesték segítségével:

Forrás: Pentart

Maszkoló gél használata

A Folyékony vízfesték mellett megjelent egy különleges segédanyag is, a maszkoló gél. Ez egy olyan anyag, amellyel kitakarhatsz alkotásodon bizonyos részeket, melyek a festés után különleges hatásokat mutathatnak. Gyakorlatilag rajzolhatsz is a maszkoló géllel, mert tubusos, csőrös dobozának kialakítása ezt lehetővé teszi. Ha felviszel egy mintát vele majd száradás után ráfestesz és lehúzod a maszkoló gélt, a kitakart részek felfedik a mintát. A maszkoló gél gumiszerűre szárad és az átkent részeket nem színezi meg a festék. A végén pedig majd könnyen eltávolíthatod a felületről.

Nézd milyen klassz lehetőségeid adódnak a maszkoló gél és a folyékony vízfesték használatával:

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart Folyékony vízfestékeket ITT:

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!