+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu
Gyereknapi ötletek – FIMO gyurma

Jövő vasárnap Gyereknap, ezért úgy gondoltuk, hogy a gyerekek körében „mindig siker” gyurma témáról fogunk most írni.

Talán ez az a hobby alapanyag, ami mindig leköti a gyerekeket, együtt is jó alkotni belőle és mára olyan széles választék lett és olyan különleges gyurmákat lehet találni, hogy érdemes összeszedni őket, hátha kedvet kaptok egy kis gyereknapi „gyurmázáshoz”.

Mi a Kreativpartner webáruházban a FIMO márkájú gyurmákat forgalmazzuk, nagyon jó tapasztalataink vannak ezzel a márkával. Nézzük, gyereknapi ötletek kapcsán milyen FIMO gyurmákat ajánlunk:

1. Levegőn száradó FIMO gyurma típusok.

A levegőn száradó gyurmák különlegessége, hogy nem kell őket kisütni formázás után, hanem ha elkészültünk az alkotással, a levegőn a művünk pár óra alatt megszárad, megkeményedik. Száradás után festhetőek, lakkozhatóak, sőt a legújabb típusok még faraghatóak is! 3 fajtát ajánlunk. A szuper könnyű FIMO Light Air gyurmát, a klasszikus Air Basic típust és a legújabb, 6 gyönyörű színben kapható és száradás után FARAGHATÓ, Air Natural típust.

Levegőn száradó gyurmák
2. A gyerekek kedvencei – a szettek.

Gyereknapra nagyon tudjuk ajánlani a FIMO szetteket. Ezek olyan előre összeállított csomagok, amelyben részletes leírást és útmutatót találsz, hogyan tudjátok – akár közösen a gyerekekkel – elkészíteni hőre keményedő gyurmából a szettben található figurákat. Ezek a formázás és kisütés után saját játékok lehetnek. Találhattok kislányos és kisfiús szetteket is, válassz az érdeklődéseteknek megfelelőt.

FIMO szettek
3. Hőre keményedő gyurmák külön gyerekeknek.

2 olyan hőre keményedő típust is találsz, amit külön gyerekeknek fejlesztettek ki. Az egyik a FIMO Kids a másik pedig a FIMO Soft. Mindkettő könnyebben formázható, a kéz melegétől hamarabb puhuló típus, a színek egymással keverhetőek, remek móka velük az alkotás. Ha elkészültetek, ezeket is kisüthetitek 25-30 perc alatt 130 fokon elektromos sütőben. Ez már persze felnőtt feladat! FIMO Kids és FIMO Soft gyurmák.

FIMO gyerekeknek
4. Mit készíthetsz belőlük?

Szinte bármit. A FIMO gyurmákból készíthető ötletek szinte végtelen lehetőséget adnak elképzeléseitek megvalósításához. Készíthettek gyereknapra játék figurákat, díszeket, ajtókopogtatót, de nagyon élvezik a gyerekek ha csak egy-két kiegészítőt csináltok a FIMO gyurmából. Saját tapasztalat azonban az, hogy leginkább mégis a figurák, játékok elkészítését élvezik a Kölkök legjobban, ezért ehhez mutatunk pár ötletet kedvcsinálónak.

FIMO gyerekeknek

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!