+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Készíts rendhagyó húsvéti bárányt kreatív alapanyagokból.

Alapanyagok

Jópofa húsvéti bárány készíthető egyszerű kreatív alapanyagokból. Szükséged lesz hungarocell gömbre és hungarocell tojásra, fekete filc anyagra, pomponokra, egy cserépre, matt akril festékre és némi dekorációs kiegészítőkre valamint ragasztóra. Nagyon egyszerű elkészíteni, gyerekekkel is belevághatsz.

húsvéti bárány

A rendhagyó húsvéti bárányunk teste a hungarocell gömb, feje pedig a hungarocell tojás lesz. Első lépésben fesd le elefántcsont színű matt akrilfestékkel a tojást, majd várd meg a száradást. Száradás után ragasztópisztoly segítségével ragaszd oda a tojást a hungarocell gömbhöz. Ha odaragadt, jöhet a fülek kivágása fekete filc anyagból. Ezeket is ragasztóval rögzítsd a fejre Ha ezzel elkészültél a pomponokat ragaszd fel úgy, hogy elfedjék az egész testet és a fej rész tetejét. Ez remek móka 🙂

húsvéti bárány dekoráció

Ha teljesen elfedted a húsvéti bárány hátát és felső fejrészét pomponokkal, akkor rajzold meg a szemet és a szájat fekete filctollal – mi POSCA tollat ajánlunk és az orrot is ragaszd oda fekete filc anyagból.

húsvéti bárány

Végül ültesd bele a kész bárányt egy cserépbe és dekoráld még csipkével, gombokkal, kócos mohával, vagy amivel tetszik.

Ugye klassz lett?

húsvéti bárány

Természetesen minden alapanyagot megtalálsz a Kreativpartner webáruházban itt: Húsvéti bárány

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!