+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu
Húsvéti dekorációk saját kezűleg

 

Húsvéti dekorációk saját kezűleg is készíthetőek, melyekkel igazán feldobhatod az ünnepet. Most néhány klasszikus és rendhagyó húsvéti dekorációt mutatunk Neked, melyekkel garantáltan hangulatot varázsolhatsz otthonodba, vagy ajándékként meglepheted szeretteidet.

Húsvéti tojás ötletek.

 

Húsvéti tojás díszt leggyakrabban hungarocell tojásból szoktunk készíteni, de természetesen már számos más anyagban is kaphatóak tojás formák, melyeket díszíthetsz festéssel, dekupázs technikával, transzferálással, repesztéssel stb. A mi egyik kedvenc technikánk a repedő pasztás díszítés, melynek segítségével nagyon klassz, antikolt jellegű felületet tudsz létrehozni. Különösen különleges a hatás, ha csak az egyik felén használod a tojásnak.

húsvéti tojás

Repedő pasztás tojás

Húsvéti nyuszis ötletek

A húsvéti tojások mellett mindig nagy siker a húsvéti nyuszi figura.

Itt is számos lehetőséged van, kiindulhatsz előre elkészített figurákból, de összeállíthatsz saját ötletek alapján is nyuszi figurát különböző alapanyagokból. A húsvéti dekorációk saját kezűleg készülhetnek itt is, mi nagyon szeretjük a nyuszi figurás fa alapokat, melyeket festéssel, transzferálással és stencilezéssel szoktunk egyedivé varázsolni. Alábbi mintánkat matt akril festékkel festettük, majd dekupázs szalvétával díszítettük, végül pedig transzferáltuk a szöveget. A nyuszi füle kapott még egy kis extra mintát stencilezett alapozó pasztával.

húsvéti dekoráció saját kezűleg

Transzfer nyuszi

Húsvéti bárány

Végül 3. ötletként a húsvéti dekorációk saját kezűleg témában egy FIMO gyurmából készült báránykát mutatunk, amely kedves kiegészítő ajándék lehet vagy asztaldíszként is szolgálhat. A FIMO gyurma hőre keményedő alapanyag, tehát formázás után 25-30 perc alatt 130 fokos sütőben kikeményedik. a részeket viaszolt zsinórral illesztettük össze. Javasoljuk a FIMO formázó eszközök használatát, amellyel nagymértékben megkönnyítheted a figura kialakítását, főleg az apróbb részletek formázásához nyújtanak nagy segítséget.

fimo bárány

FIMO bárány

Reméljük tetszettek a húsvéti dekoráció saját kezűleg ötleteink és elkészíted egyiket-másikat az ünnepekre. Hidd el, nagy siker lesz, ha saját készítésű ajándékkal leped meg szeretteidet.

Jó kreatívkodást kívánunk.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!