+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Kapcsolat

Kreativpitypang Hobby Bolt

Dunakeszi, Fóti út. 73.

Itt jelezheted nekünk Törzsvásárlói státuszodat, vagy elküldheted Pedagógus igazolványodat. Ha bármilyen kérdésed felmerül, jelezd nekünk, szívesen segítünk. Lépj velünk kapcsolatba alábbi űrlap segítségével vagy hívj telefonon és írhatsz emailt is.

Lépj velünk kapcsolatba

3 + 8 =

Hívj minket ha kérdésed van vagy elakadsz valahol!

+36-70-516-1589

H-P:10-18; SZ: 10-13

Írj nekünk

Ha kérdésed merül fel kreatív hobby témákban nyugodtan kérdezz tőlünk.

Ha elakadsz esetleg a weboldalunk vagy webáruházunk böngészése közben, keress minket.

Ha bármilyen észrevételed adódik termékeinkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban, várjuk jelzésedet és megköszönjük.

Kreativpitypang

Kézművesség mindenkinek

Cím: Dunakeszi, Fóti u. 73.

Telefon: +36-70-516-1589

Email: info@kreativpartner.hu

Nyitvatartás: H-P:10-18; SZ:10-13

Nyári szünetben szombat zárva

ITT TALÁLSZ MEG MINKET

Dunakeszi, Fóti út. 73.

2120 Dunakeszi, Fóti u. 73.

Gyakran Ismételt Kérdések

Egyforma a bolt és a webáruház kedvezmény rendszere?
Alapvetően igen. Annyi a különbség, hogy a Kreativpartner webáruház árai 5%-al kedvezőbbek mint a Kreativpitypang hobbi bolt árai. Ezért nyújtunk 5% Törzsvásárlói kedvezményt a webáruházban és 10% Törzsvásárlói kedvezményt a boltban. Így vásárolhatnak Törzsvásárlóink egységes árakon mind a boltban, mind a webáruházban.
Akkor most Kreativpitypang vagy Kreativpartner?
A Dunakeszi Kreativpitypang hobby bolt webáruháza a Kreativpartner webáruház. Ugyanarról a kreatív boltról van szó, csak az egyik bolt a másik webáruház.
Hogyan tudom érvényesíteni a Pedagógus kedvezményemet?
Csak küldj nekünk emailon egy Pedagógus igazolványt, vagy Iskolai / Óvodai papírt és érvényesítheted a 10%-os Pedagógus kedvezményt. Webáruházi vásárlás esetén a megjegyzés mezőbe írd be, hogy Pedagógus vagy és emailon küldj egy másolatot az igazolványodról. Mi jóváírjuk rendeléseden a kedvezményt. Bolti vásárlás esetén elég bemutatnod az igazolványt.
Hogyan tudom érvényesíteni a Nagycsaládos kedvezményemet?
Csak küldj nekünk emailon egy Nagycsaládos igazolványt, és érvényesítheted a 10%-os Nagycsaládos kedvezményt. Webáruházi vásárlás esetén a megjegyzés mezőbe írd be, hogy Nagycsaládos vagy és emailon küldj egy másolatot az igazolványodról. Mi jóváírjuk rendeléseden a kedvezményt. Bolti vásárlás esetén elég bemutatnod az igazolványt. A dunakeszi Diófa Nagycsaládos egyesülettel évek óta fentiek szerint működünk együtt
Bolti átvétel mikor lehetséges?
A Kreativpartner webáruházban leadott rendeléseket át lehet venni a Dunakeszi Kreativpitypang hobby boltban. Nyitvatartás H-P: 10-18 SZ: 10-13 órák között. Az átvételről az értesítést kérjük várd meg.
Készítetek kész termékeket is?
Igen, de csak azért, hogy hitelesen tudjuk bemutatni és elmondani, hogy miből mit és hogyan érdemes elkészíteni. Kész termék értékesítése nincs boltunkban és webáruházunkban. Ha kézzel készített kézműves terméket szeretnél vásárolni, ajánljuk kézműves partnereinket, akiket megtaláltok honlapunk és webáruházunk Műhely oldalán.
Tartotok kézműves foglalkozásokat?
Sajnos kinőttük lehetőségeinket, nem férnek el már a kézműves foglalkozások kis boltunkban. Jó szívvel ajánljuk viszont Partnereinket, akiknek kézműves foglalkozásait megtaláljátok itt honlapunk Műhely oldalán és Kreativpartner webáruházunk Műhely oldalán.
Összevonhatóak a kedvezmények?
Részben. A havi akciós termékek mellett a webáruházi rendelésnél be tudsz váltani egy kupont és a Törzsvásárlói kedvezmény is jár. Viszont 2 kupont egyszere nem tudsz beváltani és a Nagycsaládos, Pedagógus és Törzsvásárlói kedvezmények is csak külön-külön működnek.

Kreativpitypang - Kreativpartner

Kreatív hobby bolt és webáruház

A teljes választékunk megtekintéséhez látogass el webáruházunkba

Akció és nyereményjáték értesítő

Ha szeretnél értesítést kapni havi 20%-os akciónkról és nyereményjátékunkról kérd értesítőnket. Akcióink a dunakeszi Kreativpitypang Hobby Boltra vonatkoznak. Fóti út 73.

Sikeres jelentkezés