+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu
Kézzel készített ajándékok Valentin napra.

 

Ha szeretnél párodnak Valentin napra egy kis meglepetést, akkor hidd el, hogy nem muszáj mindig a standard sablonokban gondolkodnod.

Egy kis kreativitás itt is jól jön és néhány apró ötlettel feldobhatod a Valentin napot is.

Most 3 nagyon egyszerűen elkészíthető kézzel készített ajándékot mutatunk Valentin napra, ami akár kiegészítőként is jól jöhet.

1. FIMO szív kulcstartó.

 

Piros FIMO hőre keményedő gyurmából készítettük. Formázás után egy fém kulcstartó lett hozzáfűzve és egy ujjlenyomattal tettük egyedivé. Tényleg pár perc az elkészítése, aztán sütőben 30-35 perc alatt 130 fokon kisüthető. A Kulcstartót a sütés után illeszd hozzá!:)

FIMO szív kulcstartó

2. POSCA szív a bögrén

 

Talán a legegyszerűbb de legötletesebb Kézzel készített ajándékok Valentin napra a bögrék. Fogj egy egyszínű bögrét és rajzold meg a fülét úgy, hogy szívet formázzon. A POSCA toll erre (is) tökéletes, így hát ismét ajánljuk kedvenc kreatív hobby eszközünket.

POSCA szív a bögrén

3. Zárd be a szíved egy kis üvegbe.

 

Érzelmesebb fajtáknak ajánljuk ezt az üvegbe zárt lakatot, de persze zárhatsz mást is akár egy kis szivecskét, ahogy tetszik. Apró üvegecske, benne kásagyöngyök és egy lakat kulccsal. Tiszta romantika nem…:)

Mini palackposta

Persze egy csomó „piros” meg „szív” témát is találsz a Kreativpartner webáruházban, ha Valentin napi ötletet keresel. Hodd el a kézzel készített ajándékok Valentin napra is beválnak.

Jó kreatívkodást kívánunk.

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!