+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Kreatív doboz készítése.

Extra díszítéssel is feldobható a kreatív doboz. Kőhatású dobozunkat  egy érdekes szuperpapíros díszítéssel egészítettük ki.

A kreatív kőhatású doboz elkészítéséhez mindenek előtt válassz egy karton dobozt, a méretre figyelj, nagyobbat válassz, hogy ráférjenek a díszítések.

kreatív doboz

A karton dobozt alapozó pasztával és struktúrpasztával illetve szürke és fehér matt akrilfestékkel kenjük le. A technika lényege, hogy egy kis tálkába kinyomjuk a festékeket és a pasztákat, majd stencilező ecsettel felveszünk belőlük és ütögető mozdulattal a dobozra visszük. Ezzel kapsz ilyen érdes, kőhatású felületet.

kreatív doboz

Ha megszáradtak a paszták és a festékek, stencilezéssel vigyél fel rá egy hangulatos mintát vagy feliratot. Mi egy „Grand Bazar” stencilt választottunk, de természetesen választhatsz mást is a kreatív dobozra.

kreatív doboz

A stencilezéshez fehér színű matt akril festéket használtunk, ezzel vittük fel a mintát és a szöveget.

kreatív doboz

Akár kész is lehetne ezzel a kreatív doboz, de erősebb idegzetűek folytathatják a munkát és egy érdekes technikával még további díszítést helyezhetnek el a felületre.

Szuperpapírra dekupázsoltunk rizspapírt, ami egy plussz díszt alkotott a kreatív dobozunkra. Ha részletesebben érdekel a dekupázs technika, itt olvashatsz róla.

kreatív doboz

A szuperpapír egy remek kreatív alapanyag, javasoljuk, hogy próbáld ki, elég széles körű a felhasználási lehetősége. Ha erre dekupázsolsz rizspapírt, ad egy erős tartást neki, amit aztán ráragaszthatsz díszként a kreatív dobozra. A technika érdekessége, hogy a szuperpapírra dekupázsolt mintát utána körbevághatod és így illesztheted a dobozra.

kreatív kőhatású doboz

Ha szeretnél hasonló kreatív dobozt készíteni, az alapanyagokat természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban itt:

Kartondoboz

Alapozó paszta

Struktúrpaszta

Matt akrilfestékek

Szuperpapír

Rizspapírok

 

Jó kreatívkodást kívánunk,

 

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!