+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Kreatív ötletek – Pentart inspirációk

 

Nem véletlen, hogy kedvenc nagykereskedő partnerünk a Pentart, hiszen kiváló minőségű termékei és széles választéka mellett sok-sok ötletet és inspirációt is nyújtanak a kreatív alkotás után érdeklődő hobby és művész alkotóknak. Ha a kreatív ötletek megvalósításához megoldásokat keresel, szívesen ajánljuk a Pentart forrásait.

Mi is rengeteget tanulunk Tőlük, egy-egy új termék bemutatásakor vagy kreatív workshopokon, foglalkozásokon és igyekszünk a Kreativpartner webáruház oldalain vagy a Kreativpitypang weboldal blogjában minél többet átadni ezekből a hasznos információkból, kreatív ötletekből.

Most összeszedtük azokat a forrásokat, ahonnan folyamatosan inspirálódhatsz Te is, ha szeretnéd megismerni egy-egy termék használatát, ötleteket keresel, vagy csak kíváncsi vagy a legújabb trendekre.

Nézzük, milyen Pentart információs kincsesbányák érhetőek el most:

Pentart YouTube csatorna – Pentart videók

Rengeteg bemutató videót találsz a Pentart YouTube csatornáján. A Kreativpartner webáruház termék oldalain igyekszünk mindig megmutatni a termékhez kapcsolódó video anyagokat , de itt egyben megtalálod az összes Pentart videót: Pentart videók

Pentart Blog – Pentart ötletek

A Pentart Blog folyamatosan ellátja az alkotni vágyó érdeklődőket ötletekkel, leírásokkal, időszaki tippekkel. Lépésről – lépésre leírásokat tartalmaz, ha szeretnél készíteni valamit egy közelgő ünnepre vagy alkalomra. Több száz kész termék elkészítésének leírását találod meg itt, valódi kifogyhatatlan kincsesbánya.

Itt találod a Pentart dekor blogot.

Pentart Instagram – Gyönyörű képek

Az Instagram oldalt is érdemes követni, mert olyan szép, sokszor művészi képeket találhatsz Pentart termékekkel készített alkotásokról, hogy szinte azonnal kedvet kapsz az elkészítésükhöz.

Ha igazán szép képeket szeretnél nézegetni, itt találod a Pentart Instagram oldalát.

Pentart live – Minden héten facebook élő adás

Minden csütörtökön 19 órakor Pentart live adás a Pentart Dekor facebook oldalon. Itt minden alkalommal élőben követheted egy -egy mintadarab elkészítését, amelyekből garantáltan remek ötletekhez juthatsz.

Érdemes követni tehát a Pentart Dekor facebook csoportot is, ahol csütörtökönként live adás segíti az alkotókat.

Pentart facebook – A hét terméke

Minden héten egy-egy kiemelt terméket mutat be a Pentart facebook oldala, amit érdemes figyelned, mert nagyon hasznos ötletek, leírások kerülnek fel az oldalra. Emellett számos más bejegyzés, felhasználói ötlet között is mazsolázhatsz.

A Pentart facebook oldalát itt éred el. Pentarttermekek facebook.

Pentart termékek – Kreativpartner webáruház

 

Ha pedig szeretnéd kipróbálni a Pentart remek hobby festékeit, különleges hatásait, ragasztóit, lakkjait, egyéb termékeit, a Kreativpartner webáruházban megtalálod a teljes választékot. Ha kreatív ötletek után keresel vagy inspirációra vágysz nézz körül a Kreativpartner webáruházban.

Folyamatosan frissítjük termékkészletünket, és sok-sok saját tapasztalatot is megosztunk a termékek használatával kapcsolatban. Kreativpartner webáruház Pentart termékek.

 

 Jó kreatívkodást kívánunk, reméljük hasznosnak találod összefoglalónkat és szívesen böngészed ezeket a kreatív kincsestárakat.

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!