+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Az új Magic papír

A Magic papír egy különleges újdonság.

Lakkozott mintát találsz a papíron, ami arra jó, hogy ha akvarell festékkel megfested, akkor a lakkozott mintát nem fogja be a festék, így az fehér marad és előtűnik a festett háttérből. Eddig ilyen hatást csak kitakaró folyadék segítségével érhettél el, de most itt van a szuper magic papír, amivel sokkal gyorsabban és egyszerűbben készíthetsz ilyen gyönyörű mintákat.

Köszönő ajándék – kis papír táska

A Magic papír segítségével mi egy köszönő ajándékot, egy kis papír táskát késztettünk.

A kis táska vagy tartó elkészíthető gyerekek által is, nálunk is 8 éves Borka lányunk csinálta, így ha gyerkőccel állsz neki a feladatnak biztos, hogy sikerülni fog.

1. lépés – a minta kivágása

Sima színes kartonpapírból vágtuk ki a kis táska mintáját. Mi lilás színt választottunk, de természetesen bármilyen színt választhatsz. A körvonal felrajzolása után ollóval kivágtuk, majd néhány helyen megkarcoltuk, hogy egyszerűbben összehajtható legyen.

Ha szeretnél Te is ilyen kis papír táskát készíteni itt a sablon, melyet egyszerűen lemérhetsz és lemásolhatsz:

2. lépés – Magic papír

Ha elkészültél a papír táska mintájával, akkor vágd ki a magic papírból a díszítéseket. A kis táska mindkét oldalára vágjál 1-1 négyszöget, itt figyelj az oldal körvonalának formájára, illetve lyukasztóval virág mintákat, mondjuk 5-6 darabot.

3. lépés – Magic papír festése

A kivágás után fessük meg a Magic papírokat. Egy kicsit érdekes technikát használunk. 2 db genoterm fólia közé tesszük a kivágott Magic papírokat, amelyeket előzetesen kicsit vízzel összespriccelünk. Ezután behelyezzük a Magic papír mintákat és jó vizes akvarell festékkel festjük. Persze több színt is használhatsz, és ha már vannak színek a genotermek között, akkor egyszerűen az ujjaiddal eloszlathatod a festéket, ami így rákerül a Magic Papírra.

A festés után a felesleget egyszerűen itasd le a Magic papír felületéről és előjön a szép minta.

Nézd csak, közelről a magic papír így adja elő a mintát:

4. lépés – ragasztás

Kicsit hajszárítóval siettetheted a száradást, de ne vidd túlzásba.

Ha kész vannak a minták, akkor ragaszd össze a korábban kivágott papír táska mintát, amire aztán felragaszthatod a Magic papír oldalakat, amik a díszítést adják.

A kis virág formákból pedig amiket formalyukasztóval vágtunk, szép kis bokrétát készíthetsz. Középen kilyukasztva egy kis kapoccsal, jancsiszöggel összefogva gyűrögesd össze és ezt a kis kapcsot, jancsiszöget használva odaszúrhatod a papírtáska széléhez, megadva a kis ajándéknak az egyedi hangulatát.

Nos ilyen egyszerűen készíthetsz te is Magic papír segítségével kis köszönő ajándékot, papír táskát, ami akár remek gyereknapi vagy anyák napi közös időtöltés is lehet.

Természetesen a kreativpartner webáruházban minden szükséges alapanyagot megtalálsz.

Magic papírok

Akvarell festékek

Hobby ragasztók

Karton papírok

Mintalyukasztók

Jó kreatívkodást kívánunk.

Kreativpartner webáruház és hobby bolt

Emese, Kriszti és Éva

Kreativpartner.hu

További INGYENES email tréningek.

Nézz körül mi van még!

Kreativpartner ötletek

Pin It on Pinterest

Shares
Share This