+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Média tinta használata kreatívan.

Készíts ékszereket, dísztárgyakat a Média tinta használatával.

Akril festékkel és repedő paszta rendszerrel kombinálva különleges hatásokat érhetünk el. Mi például fülbevalót készítettünk a Média tinta segítségével.

A fülbevaló fa alapot befestettük matt akril festékkel elöl és hátul is, igazítva a felhasznált Media Ink színeihez. (Mi szeretjük a termékek hátulját és belsejét is kifesteni, mert szerintünk így igényesebb és szebb.) Száradás után felkentük a repedő paszta alapozót, majd ha ez is megszáradt, a repedő pasztát. Itt vékony rétegben használtuk, hogy ici-pici repedések legyenek (a termék méretéből adódóan), ne pedig nagyok.

És akkor megint várunk, hogy száradjon. A hajszárító felgyorsítja a folyamatot, főleg ha be is kapcsoljuk!

Jöhetnek a színek! Mi itt sötethomokot, türkizkéket és arany média tintát használtunk.

Elkezdtük csepegtetni a felületre a színeket, és hagyjuk, hogy egymásba fussanak. Ha világosabb színt szeretnél az eredetinél, használhatsz papírt vagy szivacsot a felitatáshoz, de a Media tinta higító is jó választás. A sötétebb színek eléréséhez pedig kicsi száradás után újból csepegtetsz ugyanarra a felületre. Minél több média tinta van a felületen annál inkább tűzzománc kinézete lesz. Az egésznek olyan varázslás feelingje van, főleg ahogy a metál színek pezsegnek a felületen.

Teljes száradás után mi a széleit bekentük egy kis arany viaszpasztával, és jöhetnek rá a szerelékek. Kész is a Média tinta segítségével készített fülbevaló:

Ezzel a technikával média tinta segítségével készíthetsz, táblát, doboztetőt, medált. Használhatsz alá struktúrpasztát, gessot.

Jól szellőző helyiség kötelező, ha nem akarsz beszédülni, hisz a média tinta oldószeres, és egy idő után zavaró is lehet a szaga, bár valaki szereti…

Ha szeretnél hasonlót készíteni itt megtalálod az alapanyagokat: Média ink fülbevaló
Jó kreatívkodást!

Kriszti

kreativpartner webáruház

 

Tasvill

You have Successfully Subscribed!