+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Szuper újdonság a Pentart modellező paszta

A modellező paszta használata

Rugalmasra száradó, formatartó, könnyed hatású, vízbázisú modell paszta. Szilikon formába nyomva különböző alakzatokat 3D díszeket készíthetünk belőle. Kiválóan alkalmas nem sima felületeken történő használathoz is, mivel vastagabb rétegben felhordva sem reped. Festhető, de a teljes száradási időt (24 óra) festés előtt várd meg. A modellező paszta használata igazán egyszerű.

Nézd meg video segítségével is milyen egyszerű az új modellező paszta használata:

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oy0vx3Eztpg?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

A modellező paszta legfontosabb tulajdonságai:

A modellező paszta alaktartó, és nem repedezik akkor sem, ha vastag rétegben alkalmazod. Kiválóan alkalmazható strukturált felületek létrehozására, vagy akár alapozásra is, hiszen nem nehezíti el a felületet, nagyon könnyű Szilikonformába is kenheted és stencilezésre is kiválóan alkalmas. Anyagában is színezhető a pigment pasztákkal.

Igazi különlegessége, hogy könnyűsége miatt papír felületeken is jól használható, nézd meg például ezeken a mintákon is milyen jól mutat:

 

Érdekességek a modellező paszta használatával.

Nos a modellező pasztával igazi különlegességeket is megvalósíthatsz. Például habkinyomó segítségével habcsók formát, vagy más érdekes formákat is készíthetsz vele. Amint említettük, vastagabb rétegben felhordva sem reped, így bátran kísérletezhetsz 3D formákkal.

A habkinyomóba tegyél például egy festőkéssel annyi pasztát, hogy elegendő mennyiséget tudj nyomni belőle. Célszerű a végleges díszítés előtt próbanyomást végezni egy kartondarabon. Így különféle változatokat nyomhatsz a habkinyomóval és eldöntheted, melyik az, amelyikkel szeretnél díszíteni. A Modellező paszta állaga leginkább a borotvahabra emlékeztet, és körülbelül súlya is hasonló. Egy roppant könnyed anyagról van szó, amellyel nagyon könnyű bánni. Ha befejezted a díszítést, és maradt a habkinyomóban paszta, akkor azt nyomd vissza a tégelyébe. A habkinyomót langyos vízzel és mosószerrel tisztítsuk meg használat után.

Nézd, hogyan mutat ez a habkinyomós paszta 🙂

 

Természetesen hagyományos díszítésekre is használhatod a modellező pasztát, akár dobozok, kartondobozok, óralapok, vagy minden más díszítésére amit megszoktál. A modellező pasztával természetesen nagyon jól stencilezhetsz is.

 

Forrás Pentart

 

Az új modellező pasztát megtalálod a Kreativpartner webáruházban. Próbáld ki ezt a remek és sokoldalú újdonságot, a modellező paszta használata segít igazán egyedi felületek és minták alkotásában.

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!