+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Moha és Pázsit Hatás Paszta használata.

Szuper újdonság a Pentart Moha Hatás Paszta és Pázsit Hatás Paszta. Különlegesen érdekes felületek készítéséhez segítenek hozzá ezek az új effekt paszták.

Itt találod az új Moha Hatás Pasztát:

 

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GFln6qNHoJk?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

A Moha Hatás Paszta és Pázsit Hatás Paszta használata megegyezik, csak színükben térnek el egymástól. A Moha Hatás Paszta is két színben érhető el, egy világosabb és egy sötétebb zöld színben.

A vízbázisú, krémes állagú pasztákkal moha vagy pázsit hatású felületeket imitálhatsz. A paszták jól kenhetőek, így remekül használhatod stencilezéshez is. Ha a stencilezés technikája részletesebben is érdekel, itt olvashatsz róla bővebben.

A Moha és Pázsit Hatás Paszták különlegessége, hogy hőlégfúvó segítségével fokozhatod a térbeli hatásukat, ez a tulajdonságuk hasonló az Expand pasztához és igazi kuriózummá teszi ezeket az új effekt pasztákat.

 

A hőlégfúvó használatához ne várd meg a paszták száradását.

A színeket bátran keverd egymással, sőt matt akril festékekkel még tovább fokozhatod a természetes erdei hatást. A Pázsit hatás fokozásához lime, almazöld, country zöld és fenyőzöld színek, míg a moha hatás fokozásához a lime, oliva, fenyőzöld színek ajánlottak.

A Moha és Pázsit hatás paszták remekül vegyíthetőek egyéb paszták használatával, akár kőhatás vagy más effekt pasztákkal is kombinálhatod, alkalmazhatod vezér motívumként, de kiegészítő mohásítást is tehetsz alkotásaid részleteinek érdekesebbé tételéhez.

Ha teljesen sima felületeken szeretnéd használni, például üvegen, akkor a paszták használata előtt kend le a felületet alapozóval.

Az új Moha és Pázsit Hatás Paszták felhasználási területe rendkívül széles és segítségükkel most már olyan érdekességeket alkothatsz, melyek akár a modellezés világába is elvezetnek. Kedvcsinálónak mutatunk egy valódi tündérvilágot, manólakot, amelynek alkotásához szintén Moha Hatás Paszta került felhasználásra és melyet kedves Kézműves Partnerünk, Kalmár Timi, a DecoMűhely vezetője készített.

Ha szeretnél hasonló érdekességeket alkotni, a Moha Hatás Pasztát a Pázsit Hatás Pasztát és az alkotáshoz szükséges egyéb kellékeket is megtalálod a Kreativpartner webáruházban.
Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!