+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Partnereink

Partnereink akiket nagyon jó szívvel ajánlunk

Ha kézműves oktatást, kézműves termékeket, rajz vagy festés oktatást, esetleg rövidáru, méteráru boltot keresel, had ajánljuk Partnereinket, akiktől mi is sokat tanultunk vagy rendszeresen együttműködünk és válogatott, minőségi termékeket vásárolunk.

Név: DecoMűhely

Profil: Kézműves oktatások, dekupázs tanfolyamok, egyéni és csoportos oktatás, kézműves termékek.

Cím: Dunakeszi

Weboldal: DecoMűhely

Miért ajánljuk: Kalmár Timitől a DecoMűhely vezetőjétől mi is rengeteget tanultunk. Ha fejlődni szeretnél alkotói képességeidben, igazán meg szeretnél tanulni kézműves, kreatív hobby technikákat vegyél részt DecoMűhely foglalkozásokon.

Név: Aktivweboldal szolgáltatások

Profil: Online marketing, weboldal készítés, webáruház építés, animációs csomagok.

Cím: Dunakeszi

Weboldal: Aktivweboldal szolgáltatások

Miért ajánljuk: Online sikereinket alapvetően az Aktivweboldal szolgáltatásoknak köszönhetjük. Kedvező díjazás mellett, professzionális online marketing támogatás és számos máshol nem elérhető extra jellemzi az aktivweboldal rendszereket.

Név: Gombocska méteráru – rövidáru

Profil: Méteráru, rövidáru, kézimunka bolt.

Cím: Dunakeszi, Kiserdő u. 12.

Weboldal: Gombocska

Webáruház: www.meterarurovidaru.hu

Miért ajánljuk: A Dunakeszi Gombocska méteráru és rövidáru bolt a kötés, horgolás, kézimunka, varrás után érdeklődők kincsesbányája. Az alapanyagok mellett remek ötleteket is találhattok náluk, érdemes ellátogatni boltjukba, weboldalukra.

Animációs videó

Név: Aktivweboldal animációs videó készítés

Profil: Animácós videók, animációs csomagok

Cím: Dunakeszi

Weboldal:  Animációs videó

3D animációs videók: 3D animációs videók

Miért ajánljuk: Animációs videókkal sokkal gyorsabban és szemléletesebben lehet bemutatni a termékek, szolgáltatások hasznait. Sok esetben egy rövid videó sokkal hasznosabb mint egy sok oldalas szöveges és képes tartalom. Ha Te is szeretnél látványos és megkapó animációs videókat, szívesen ajánljuk Partnerünket:

Aktivweboldal animációs videók

virtuális asszisztens

Név: Virtual-asszisztens

Profil: Virtuális Asszisztens szolgáltatások

Cím: Dunakeszi – online országos

Weboldal:  Virtual-asszisztens

Unas virtuális asszisztencia: UNAS virtual-asszisztens

Miért ajánljuk: A virtuális asszistens számos területen tudja segíteni online jelenlétedet. Főleg akkor ajánljuk, ha már nem bírod a munkát, de nem tudsz vagy nem szeretnél felvenni főállású munkatársakat. Olyan tevékenységekben tud besegíteni – akár óradíjas elszámolás mellett is, – mint tartalomfeltöltés, termékfeltöltés, design elemek elkészítése, social media posztok, hirdetéskezelés, hírlevél marketing stb.

Mi őt ajánljuk: Virtual-Asszisztens

bali-gali logo

Név: Aroma Shop by Bali-Gali

Profil: Stílusos ajándékok Ázsiából

Cím: Pécs – Online országos

Weboldal: bali-gali.com

Webáruház: Aromashopmagyarorszag.hu

Miért ajánljuk: A Bali-Gali Kft. 2005 óta forgalmazza Magyarországon válogatott termékeit a mesés Ázsiából. Találsz náluk füstölőpálcákat, mandalákat, illatélmény csomagokat, ruhákat, ajándéktárgyakat, egyéb kiegészítőket.

Név: BOHO design

Profil: Bútorfestés, fotótranszfer ajándék, workshop, oktatás

Cím: Dunakeszi

Weboldal: BOHO design

Miért ajánljuk: A Dunakeszi BOHO design bútorfestéssel és fotós fatáblák készítésével foglalkozik illetve antikolás, stencilezés technikai workshopokat tart elsősorban tematikusan anyáknak összeállított lazulós, kikapcsolós „énidő” programmal. Emellett folyamatosan rendelhető az egyedülálló minőségű, kérges fára átvitt saját fotós fatábla, melyet azoknak ajánlunk, akik valóban személyes, egyedi ajándékot keresnek.

Név: BUDAI TÍMEA ART és Élményfestések

Profil: Élményfestés programok, festés oktatás, csapatépítés, szülinapi élményfestés…

Cím: Dunakeszi

Weboldal: www.budaitimea-art.com

Miért ajánljuk: Az élményfestés egyfajta kikapcsolódási forma, lehetőség az önmegvalósításra. Az élményfestés egyfajta meditatív állapot is, festés közben megszűnik a tér és az idő. A klasszikus élményfestés mellett szerveznek gyerek élményfestés, szülő-gyermek élményfestés és páros élményfestés foglalkozásokat, sőt csapatépítő élményfestés lehetőséget is biztosít a BUDAI TÍMEA ART Élményfestő központ.

Név: Tina Rajztanodája

Profil: Rajzprogramok, Online tanfolyamok, Rajzmeditáció

Cím: Dunakeszi 

Weboldal: Tina Rajztanodája – Kreatív önismeret

Miért ajánljuk: Ha szeretnél megtanulni rajzolni, festeni, érdekelnek a kreatív vagy esetleg meditációs alkotási technikák, jó szívvel ajánljuk Tina Rajztanodáját. Választhatsz rövidebb – hosszabb programokból, oktatásokból, és online rajztanfolyamokat is igényelhetsz.

Név: LeMi Matatókönyvei

Profil: Pihe-puha textilkönyvek kivehető, mozgatható alkatrészekkel.

Cím: 1188 Budapest, Felleg u. 4. 

Weboldal: LeMi Matatókönyvei

Miért ajánljuk: Kis gyerekek részére készített ajándékok, melyek ötletes, játékos módon segítenek a színek, formák, a minket körülvevő világ felfedezésében. Olyan kreatív hobby alapanyagokat felhasználva melyek mindennaposak, (barkácsfilc, pamutvászon, dekorgumi) mégis szinte új életre kelnek a remek ötletek hatására. Igazi kreatív ötlet, kreatív ajándék.

Név: UNIO-CONTROL

Profil: Teljeskörű Követeléskezelési szolgáltatások

Cím:H-1152 Budapest, Szentmihályi út 137. (Pólus Pont Irodaház) 

Weboldal: Unio-Control követeléskezelés

Miért ajánljuk: Amennyiben szerződéses partnereink esetleg nem teljesítenek, jó tudni, hogy hatékony és biztos kezekben vannak céges követeléseink. A tartós kinnlévőségek egyetlen vállalkozás életében sem engedhetőek meg hosszú távon. Mi ezért ajánljuk az UNIO-CONTROL szolgáltatásait.

Tasvill

You have Successfully Subscribed!