+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Dekormetál matt festék használata.

Szuper újdonság a Pentart Dekormetál matt festék. A HomeDeco sorozatba illeszkedő új festék méltó társa a népszerű Dekor Paint Soft és Dekor Zománcfesték családoknak.

Itt találod az új Pentart Dekormetál matt festékeket:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

<iframe width="560" height="315" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="https://www.youtube.com/embed/lRUB1-K-EJQ?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>
Az új Dekormetál matt festék vízbázisú festék, melyet bútorok vagy kisebb tárgyak festéséhez ajánlunk.
Kiválóan használható önmagában is, de remek kiegészítője lehet a Dekor Paint Soft festékcsaládnak.

A Dekormetál matt festékkel nagyon jól lehet stencilezni, tehát nagyon szép feliratokat vagy mintákat vihetsz fel vele kisbútorokra vagy ajándéktárgyaidra. Kisebb felületeknél elegendő egy rétegben, nagyobb felületeken érdemes legalább két réteget felvinni. A festék gyorsan szárad, így hamar végzünk vele, a száradást hajszárítóval gyorsíthatod.

Bútorfestéshez is

Az új festék kiválóan alkalmas kisebb bútorok felújításához. A kisbútorok felújítását mindig a csiszolással kezd. Ezután használj Dekorfesték alapozót, hogy könnyebben tapadjon a festék.
A Matt Dekormetál festéket érdemes 2 rétegben használni, de utólagos felületkezelést nem igényel.
Ha tehát szeretnél felújítani régi bútorokat, komódokat vagy kis székeket, az új Dekormetál matt festék, mint a HomeDekor festékcsalád tagja remek választás.

Mutatunk pár ötletet kedvcsinálás szempontjából, hogy milyen szépségeket alkothatsz az új Dekormetál matt festékek segítségével:

Ha szeretnél hasonló szépségeket alkotni, természetesen a szükséges alapanyagokat megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Megnézem

Forrás: Pentart

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!