+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Deluxe paszta használata.

Igazán klassz újdonság lett a Pentart Deluxe paszta. A Pentart Deluxe Paszta visszafogottan csillogó, vízbázisú, krémes paszta. Könnyen kenhető, kiváló stencilezéshez is. Szivacsecsettel alkalmazva a felület metál hatású és enyhén durva tapintású lesz. Száradás után csiszolható.

A Pentart Deluxa paszta 8 gyönyörű színben érhető el.

Itt találod az új Pentart Deluxe pasztákat:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

A Deluxe paszta nagyon izgalmas felületet képző, új paszta. A finoman csillogó, vízbázisú krémes Deluxe paszta rendkívül könnyen kenhető, oszlatható, simítható így tökéletes a sablon vagy stencil technikákhoz is.

Nyolc különféle színben kapható jelenleg (gyöngy, pezsgő, rózsaarany, lagúnakék, smaragdzöld, trüffel, antracit és platina). Sokféle felületen alkalmazhatod és szivacsecsettel, ecsettel vagy festőkéssel is felhordhatod a felületre. Természetesen stencilezhető is, és szilikon formába is kenhető. Szivacsecsettel, ütögető mozdulatokkal felhordva érdes, fémes hatást érhetsz el vele.

A paszták száradás után csiszolhatóak is, amely tulajdonságuk további érdekes technikák alkalmazását teszi lehetővé.

A szokásos paszta felhasználások mellett a Deluxe pasztából szilikon formák segítségével készíthetsz például kiegészítő díszítéseket is alkotásaidra. A szilikonformába kent Deluxe pasztát érdemes egy nappal előbb elkészíteni, hogy mire a felhasználásukra sor kerül, készen legyenek a díszek. A paszta száradása hőmérséklettől és anyagvastagságtól függően változik. Eddigi tapasztalataink alapján a szilikonos díszeknek 24 óra száradásra volt szükségük.

Nekünk az első tapasztalataink alapján nagyon tetszik az új Pentart Deluxe paszta, könnyű és kellemes vele dolgozni, és valóban gyönyörű felületet képez alkotásainkon.

Forrás: Pentart

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart Deluxe pasztákat ITT:

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Emese, Bernadett és Timi

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!