+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Galaxy pelyhek használata.

Szuper újdonság a Pentart Galaxy pehely. A Pentart Galaxy pelyhek irizáló, szabálytalan alakú pelyhek. Használhatod őket hobbiragasztóval, vagy belekeverheted átlátszó gélekbe és lakkokba. A hatás világos és sötét felületeken eltérő lesz, sötét felületeken erőtejesebb hatást érhetsz el velük.

A pelyhek 11 gyönyörű színben érhetőek el és neveik alapján is a galaxis sokszínűségét hozzák el.

Itt találod az új Pentart Galaxy pelyheket:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

A pelyhek az univerzum bolygóinak neveit kapták, így a Merkúr fehér, Jupiter fehér, Eris pink, Pluto sárga, Föld zöld, Junó rózsaszín, Vénusz magenta, Vesta lila, Szaturnusz zöld, Mars barna és az Uránusz kék lefedik az egész színskálát. A Galaxy pelyheket sokrétűen használhatod. Keverheted például átlátszó gélekbe, lakkokba, de akár szórhatod őket ragadóssá, tapadóssá tett felületekre is. A pelyhek remek lehetőségeket kínálnak a közelgő ünnepekhez is, hiszen a segítségükkel csodás csillogó díszeket készíthetsz akár Adventre, akár Karácsonyra is.

Ha csak felületi díszítésként szeretnéd használni, akkor Öntapadós Hobby ragasztóval kend le a felületet, várd meg míg kicsit megszárad és szórd rá a Galaxy pelyheket. A pelyheket érdemes száraz ecsettel elegyengetni. Utána lakkal érdemes védeni a felületet.

Másik módszer, hogy Pouring lakkot használsz alapként és a jól terülő lakkba szórod bele a Galaxy pelyheket. Ilyenkor vastag lakk réteget kenjél fel a felületre és a pelyhek rászórása, elegyengetése után a felület tetejére is önts pouring lakkot. A lakk száradása után különleges csillogó felületet kapsz. Ezzel az eljárással leginkább tálak, tálcák felületét tudod díszíteni.

A Pentart Galaxy pelyhekkel gyönyörű ékszereket is készíthetsz. Ékszer medál alapokra üveglakkba kevert pelyhekkel nagyon szép és különleges alkotásokat készíthetsz.

Hasonló módon szilikon formába is kiöntheted az ékszereket és Fil Cristal ékszergyantába is keverheted a pelyheket.

A gyerekeknél még mindig nagy kedvenc a Slime, amelybe szintén belekeverhető bármelyik színes pehely. Érdemes persze ilyenkor a színtelen Slime-ot használni.

Forrás: Pentart

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart Galaxy pelyheket ITT:

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Emese, Bernadett és Timi

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!