+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart hó és jégristály tollak, paszták használata.

Az új Pentart hó és jégkrisály pasztákkal, illetve tollakkal igazán „fagyos” hangulatot teremthetsz karácsonyi dekorációidon, díszeiden. A vízbázisú Hókristály paszta egy strukturált fehér paszta, mely csillogó glittereket tartalmaz, és a frissen leesett, ropogós hóra emlékeztet. A hókristály a legtöbb felületen (fa, polisztirol, üveg, fém, műanyag stb.) nagyon jól használható. A Jégkristály paszta ugyancsak vízbázisú, ez azonban átlátszóra szárad, és a jégre emlékeztet.

A toll szerű kiszerelésben található paszták állaga lágyabb, míg a tégelyes paszták sűrűbbek, így kedvedre választhatsz belőlük a megfelelő hatás elérése érdekében.

A tollakkal szép jégcsapokat, finomabb vonalú díszítéséket készíthetsz, míg a pasztákkal pedig nagyobb felületeken dolgozhatsz.

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd őket:

A jégristály pasztákat inkább szivacsecsettel, ütögető mozdulatokkal hordhatod fel a felületre, hasonlóan mint a szatináló festéket. A hókristály pasztát pedig ecsettel és spatulával viheted fel.

A tollakkal pedig szépen tudsz rajzolni vékonyabb struktúrákat, ha például jégcsap hatást vagy vékony havas hatást szeretnél elérni.

Sem a hókristály sem a jégristály paszták után nem szükséges lakkozás a díszített felületekre.

A hókristály és jégkristály pasztákat sok felületen lehet használni, de különösen jól mutatnak üveg felületeken. Igazi téli és karácsonyi hangulatot varázsolhatsz velük üveg tálakra, üveg mécseseken, vázákon. Függőleges üveg felületeken igazi jégcsap hatásokat is imitálhatsz.

Forrás: Pentart

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart Hókristály tollakat és pasztákat ITT:

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Emese, Bernadett és Timi

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!