+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart kép transzfer használata.

Vízbázisú, univerzális transzfer gél, színes és fekete – fehér képek transzferálásához. A lézer – nyomtatóval nyomtatott képeket fára, üvegre, mázas kerámiára, textilre és feszített vászonra is felviheted. Szuper újdonság amely kibővíti a saját magad által nyomtatott képek felvitelét alkotásaidra, így még személyesebbé és egyedibbé teheted műveidet.

Itt találod az új Pentart kép transzfert:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

A lézernyomtatott képet és a tárgy felületét is kend be vékonyan a Pentart kép transzferrel, majd a képpel lefelé ragaszd rá a felületre. Száradás után (levegőn 24 óra, hajszárító segítségével kb, 1 óra) a benedvesített papír fokozatosan ledörzsölhető a felületről.Végül lakkal érdemes védeni a felületet, és így a színek is élénkebbé válnak.

A Pentart kép transzfer használatáról, a transzferálás folyamatáról olvashatsz alábbi összefoglalóban is.

Kép transzfer kerámián és üvegen

Üveg és porcelán felületeken a transzferálást követően használj még egy réteg kép transzfert, majd égesd ki 110 fokon 20 percig. Ha így jársz el a díszített tárgy mosogatógépben is mosható lesz.

Kép transzfer textilen

Textilen csak a képet kend be a kép transzferrel, majd a szokott módon járj el. A transzferálást követően használj két réteg Textil Médiumot, melyeket fess a kép szélein kicsit túl. Bevasalással mosógépben is tisztítható lesz. (40 fokon, kímélő programmal, kifordítva.)

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart kép transzfert.

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!