+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Metál Repedő paszta használata.

Szuper újdonság a Pentart Metál Repedő Paszta. Két komponensű 3D repedő rendszer, mely fémes színeivel igazán különleges hatást kelt. Ötféle színből válogathatsz, melyek a következők: rózsaarany, óarany, ezüsttürkiz, ezüstkék, ezüst.

Itt találod az új Pentart Metál Repedő Pasztát:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

A Metál repedő pasztákat a megszáradt első komponensre kell felvinni. A paszta vastagsága befolyásolja a repedések mélységét és a repedések formáját. A repedések megjelenéséhez használj hajszárítót, ezzel gyorsíthatod is a folyamatot.

Szintén nagyszerű és új termék az Univerzális alapozó repesztéshez. Ez az alapozó az első komponense a folyamatnak, tehát erre kell rákenni a Metál Repedő Pasztát.

Az egyes komponens alkalmazható valamennyi Pentart repedő rendszerhez is egyébként, beleértve a lakkokat, pasztákat és a gélt is. Az egyenletesen felvitt Univerzális alapozó réteget hagyd megszáradni levegőn. Miután teljesen átlátszóra száradt, akkor alkalmazd a kettes komponenst, jelen esetben a metál repedő Gélt.

E két új terméket használva egy fémesen csillogó és rusztikusan repedezett felületeket készíthetsz, gyönyörű metál színekben. 

Természetesen a repedezett felületet tovább díszítheted, például szép mintákat stencilezhetsz a díszítendő felületre és igazán egyedi hatást érhetsz el vele.

Forrás: Pentart

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart Metál Repedő Pasztát és az Unverzális Alapozót repesztéshez is ITT:

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!