+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Pouring Lakk használata.

Szuper újdonság a Pentart Pouring Lakk. Egy komponensű, vízbázisú, univerzális lakk, amely vastag rétegben is felhordható vagy önthető a felületre, köszönhetően a termék rugalmasságának. Több rétegben, ecsettel felhordva pedig mázhatású felületet kapunk. A teljes száradási idő rétegvastagságtól függően 24-48 óra, de hamar porszáraz lesz a felület, ecsettel felhordva már 30-40 perc alatt eléri ezt a szárazságot. A megszáradt felület portaszító, könnyen tisztítható.

Itt találod az új Pentart Pouring lakkot:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

A Pentart Pouring lakk remekül alkalmazható peremes tárgyak, tálcák, doboztetők kiöntésére és alkalmazható a legkülönfélébb anyagokon. Fán, festett fán, scrapbook papíron, szalvétán, agyagon, üvegen, füstfólián, dekor fólián, feszített vásznon, de még laminált bútoron is.

A Pouring lakkal igazán fényes bevonatokat képezhetsz alkotásaidon. A vastagon öntött lakkréteg száradás közben nem repedezik, nem ráncosodik és újabb rétegeket is önthetsz rá, ezzel az eljárással igazán fényes, üvegszerű bevonatokat készíthetsz. Az öntőlakk szagtalan és vízben oldható, így a használt eszközeidet is könnyen tisztíthatod. Száradás után a lakk teljesen vízálló lesz, ezért mindennapi használati tárgyakon is alkalmazhatod. Természetesen sima lakként, ecsettel felhordva is használható, és akár anyagában színezhető is, például Transzparens színező diszperzióval vagy pigment porokkal. 

 

Az új Pouring lakk rendkívül széles körűen használható, hiszen sík felületre öntve üvegszerű, ellenálló bevonatot képez, kerámia vagy gyurma alapon mázhatást, mázas kerámia hatást érhetsz el vele, de természetesen klasszikus lakkozási feladatokat is végezhetsz vele.

Pár mutatós minta, ötlet, hogy miket készíthetsz a Pouring lakk segítségével:

Forrás: Pentart

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart Pouring lakkot.

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!