+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Sötétben világító glitterpaszta használata.

Szuper újdonság a Pentart Sötétben világító glitterpaszta. Vízbázisú, bármilyen felületre felvihető, így használhatod fa, műanyag, fém vagy üveg tárgyak díszítéséreis. Négyféle színben, a világosban áttetszően csillogó, glitteres árnyalatban szerezheted be.

Itt találod az új Pentart Sötétben világító glitterpasztát:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

Színei a szivárvány zöld, a szivárvány kék, az arany és az ezüst. A fényt magukba gyűjtik nappal és a sötétben, kék, illetve zöld fénnyel világítanak vagy fluoreszkálnak.

Világos árnyalatú felületekre kenve a világító hatás intenzívebben látszik a sötétben, mint a sötétre festett tárgyakon. Érdekes, rejtett minták készíthetőek velük, melyek csak a sötétben látszódnak aztán igazán.

Leghatásosabb felhasználási módja a stencilezés. A mintát a sötétben világító glitter géllel stencil segítségével vidd fel a felületre, amely nagyin hatásosan világít a sötétben.

Forrás: Pentart

Alapozás

 A világítós paszták sötétben intenzívebben világítanak, ha világos vagy fehér alapra hordjuk fel őket. Éppen ezért érdemes aláfestést alkalmazni, és először fehér akrilfestékkel stencilezni a mintát. Gyors száradást követően (a stencilt ne vedd le a felületről), kend át a stencilt a Sötétben világító glitterpasztával. Így intenzívebb világító hatást lehet elérni.

A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálod az új Pentart Sötétben világító glitterpasztát ITT:

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!