+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Textil és Bőrfesték használata.

Szuper újdonság a Pentart textil és Bőrfesték. Ezzel az új kiváló minőségű, rugalmas textilfestékkel festhetsz bőr, műbőr, és PVC felületeket is.

Itt találod az új Pentart Textil és Bőrfestékeket:

 

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MbFCqCbeti0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Az új Textil és Bőrfesték Jól fed mind világos, mind sötét felületeken. Száradás után  felület puha tapintású lesz és a textil rugalmas marad.

Krémes állagú, így stencilezéshez is használható. A festett textiliát (ha textil festéshez használod) 1 hét száradás után vagy fixálás után (vasalás pamut fokozaton 30 másodperc) kímélő programmal, mosógépben moshatod.

22 gyönyörű színben érhető el, amelyekből kettő (arany és ezüst) metál szín. A Pentart Textil és Bőrfestékek 50ml-es kiszerelésben kaphatóak.

Magas pigmenttartalmú festék, így nem csak világos, hanem sötét anyagokon is jól fed. A színeket nyugodtan keverheted is egymással, így számtalan gyönyörű árnyalatot alakíthatsz ki.

Ha szükséges több réteget is felvihetsz, de már első festésre is szépen fedő réteget kapsz. A metál színek még csillogóbb felületet alkotnak.

A díszített, festett felületet a festék száradása után, a hátoldalán 30 másodpercig, pamut fokozaton vasald át, így kímélő programmal mosógépben is mosható lesz.

A festék bőr felületek festésére is kiválóan alkalmas.

Száradás után rugalmasan követi az alapanyag mozgását, így jó és időálló fedést biztosít különböző felületeken.

A festék hígításához, színeinek világosításához ajánlott szuper újdonság pedig a Pentart Textil Médium. A Textil Médium a hígítás mellett a textil és bőrdíszítéshez alkalmazható alap, amelyre könnyű festeni, bársonyport szórni vagy csillámot ragasztani. Dekupázs és stencilezési technikákhoz, valamint textil és filc ragasztáshoz is használható. Teljesen átlátszóra szárad, nem hagy foltot. Fixálás után a díszített textília kímélő programmal mosógépben mosható lesz.

Elmondható hát, hogy a Pentart textil Médium egy univerzális szer lett, amellyel valóban sokféle technikát megvalósíthatsz.

Ha szeretnél hasonló érdekességeket alkotni, a Textil és Bőrfestéket valamint a Textil Médiumot és az alkotáshoz szükséges egyéb kellékeket is megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!