+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pirográf és festés használata.

Ha szeretnél ilyen szép ajtótáblát, vagy függő díszt készíteni, a pirográf és a festés technikát kell kombinálnod.

Első lépésben válassz ki egy natúr fa lapot. Mi négyzet alapút választottunk, de természetesen bármilyenből kiindulhatsz. Választhatsz négyzetes, kör, de akár szív alakú fatáblát is.

A következő lépés a minta kitalálása. Nyugodtan rajzold elő ceruzával, hogy mit szeretnél felvinni a fa lapra, a pirográf, a festés vagy a POSCA toll használata és a száradás után úgy is kiradírozhatod a felesleget.

A minta elkészülése után, mi 3 különböző technikával szoktuk szinezni a táblánkat, melyek kombinálhatóak is egymással. A körvonalakat Pirográffal vagy POSCA tollal, az apróbb részleteket POSCA tollal, a kitöltő színt pedig akril festékkel készítjük el. A pirográf egy remek eszköz, amellyel feliratokat, mintákat, rajzokat tudsz égetni a fa felületére. Természetesen önmagában is használható, de kombinálható is más díszítő eszközökkel.

Ha fentiek szerint átrajzolod, átfested a grafittal előrajzolt mintádat, megvárod a száradást és kiradírozod a flesleges grafitot, ilyen szép ajtódíszt vagy függődíszt kaphatsz:

Próbáld ki a Pirográfot és a festést, sok sikert és jó kreatívkodást az alkotáshoz.

Kriszti és Éva

Kreativpitypang – kreativpartner

Tasvill

You have Successfully Subscribed!