+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Stamperia akadémia

Képzeld kedves Kreatív Partnerünk, idén megint részt vehettünk az egyik legismertebb és legnagyobb Olasz, Kreatív Hobby alapanyag gyártó cég – a Stamperia – akadémiáján. A két napos rendezvényen reggeltől estig tanulhattunk új és érdekes ötleteket, melyekből most hármat válogattunk ki Neked…

 

1. Csipke stencil

Első ötletmorzsánk egy nagyon kreatív technika, a csipke stencil. Csipkét használunk stencil formának, tehát az alapozó pasztát a csipke minta segítségével visszük fel a dobozra. Nagyon ötletes technika, próbáld ki.

 

Levegőn száradó gyurmák

A stencilezés után Media Mist Spray segítségével színeztünk és különböző egyéb kiegészítőkkel díszítettük a dobozt. Scrapbook papírból került rá a tetjére a pillangós dísz. Ugye szép lett?

FIMO szettek

2. Nyírfa hatás

Szintén nagyon érdekes, hogy egész egyszerűen lehet nyírfa hatást imitálni matt akril festék és repedő paszta segítségével. Földbarna matt akril festéket ha felviszel a felületre, majd fehér repedő pasztával egyenetlenül vastagabb csíkokat húzol rá és egy kicsit még kevered a festékkel is, ilyen érdekes nyírfa hatást tudsz elérni:

 

FIMO gyerekeknek

A lényeg, a színek eltérő keverésében van, tehát több-kevesebb barnát keverj itt-ott a repedő pasztába, néhol pedig hagyd teljesen fehéren. A doboz széle aztán így fog kinézni:

FIMO gyerekeknek

3. Márvány hatás

Ugyanezen a dobozon még egy érdekes és szintén elég egyszerű technikát alkalmaztunk. Márvány hatású felületet készítettünk matt akril festékek segítségével. Annyi a trükk, hogy szivacsecsettel, ütögető mozdulatokkal kell egymásba dolgozni az eltérő színeket. Mi szürke, country zöld, földbarna és fehér matt akril festékeket használtunk. Ilyen érdekes márvány hatást kaptunk:

 

FIMO gyerekeknek

A doboz végül oldalt a nyírfa hatással, tetején a márvány hatással kapott még egy szarvasos kép díszítést is a tetejére, melyet dekupázsoltunk. Ez is szép lett ugye?

FIMO gyerekeknek

Reméljük sikerült mutatni pár ötletet, próbáltunk egyszerűbben elkészíthető és azonnal alkalmazható ötletmorzsákat bemutatni a Stamperia akadémiáról.

Még egyszer köszönjük a lehetőséget a Stamperia és a Pentart cégek vezetőinek, hogy idén is részt vehettünk.

A szükséges alapanyagokat az alkotáshoz természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!