+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Stamperia bemutató

Ismét egy nagyon hasznos Stamperia bemutatón vehettem részt, ahol sokat tanulhattam és megismerhettem 2018 őszi-téli szezonjának legújabb Stamperia termékeit.

Előrebocsájtom, hogy gyönyörű új rizspapírok érkeznek nemsokára, új kollekciók, új minták, új hangulatok, alig várom mit szóltok hozzájuk. Személyes kedvencem egy új sorozat, de erről egy kicsit később. 🙂

Most nézzük, milyen újdonságokat hozott ez a Stamperia bemutató.

Kép az új rizspapírokkal

Gyönyörűek lettek az új Stamperia rizspapírok és a bemutatón már használhattuk is az újdonságokat.

Első mintadarabunkhoz az új patchwork rizspapír kollekcióból használtunk egy mutatós darabot. Feszített vászon keretet fordított módon használtunk, széleit bekentük alapozó pasztával, hogy a kapcsokat elrejtsük, a rizspapírt a feszített vászon belsejébe dekupázs technikával rögzítettük.

A fa figurához matt akril festéket használtunk, majd felragasztottuk a keret belsejébe. A matt akril festék színeihez a rizspapír színeivel harmonizáló árnyalatokat választottunk.

Tündér az éjszakában

Következő mintadarabunk elkészítése összetettebb feladat volt.

Használtuk az új sziluett rizspapírokat a Tündérhez és a Holdhoz, kipróbálhattuk a Modelling pasztát a lágy vékony PVC formákhoz. Díszítettük még füstfóliával, glitter pasztával, különböző kék árnyalatú festékeket használtunk. A Tündér szárnyait külön szuperpapírra ragasztottuk fel, majd száradás után festettük és csillámporral szórtuk meg.

Régi könyv átalakítása

Harmadik mintánkon egy régi könyvet használtunk. Lapjait középen kinyitva egymáshoz ragasztottuk. Strukturált felületet alakítottunk ki Modellező pasztából, Hópasztából, illetve 3D por és golyókból. Száradás után egy új női arc forma rizspapírt ragasztottunk a felületre, majd színeztük a felületet vízbázisú festékkel.

Rövidesen érkeznek az új Stamperia rizspapírok, várhatóan augusztusban, melyek között ott lesznek fenti mintadaraboknál használt szépségek is.

Én már nagyon várom személyes kedvenceimet a vidám patchwork stílusú rizspapír sorozatot. Remélem tetszett Stamperia bemutató élménybeszámolóm.

Figyeld értesítéseinket, hogy elsők között ismerd meg a legújabb Stamperia rizspapírokat.

Ha pedig részletesebben is érdekel a dekupázs technika, itt olvashatsz róla.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!