+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu
Stencil paszta használata.

Az új stencil pasztákkal nagyon könnyű lett a sablonozás. Próbáld ki Te is, hiszen a stencil paszta használata egyszerűbb mint gondolnád.

A stencil paszták mind vékony mind vastagabb stencil sablonok esetén könnyen használhatóak. Két típusuk létezik, a gyöngyház és a metál stencilező sablonok. A gyöngyház stencil sablonok 5, a metál stencil sablonok pedig 3 színben kaphatóak.

Mi most egy fa dobozt díszítettünk metál stencil sablon segítségével.

Első lépésben alapozd és fesd le a fadobozt.

Utána a stencil sablon metál színének megfelelően színezd. Mi fekete krémes akril festéket és borostyánzöld metál akrilt használtunk, majd száradás után átkentük a Delicate festék ezüst változatával.

Ha elkészültél a fa doboz színezésével, akkor válassz egy méretben megfelelő stencil sablont és vidd fel a segítségével a mintát a doboz felületére. Stencilezésnél mindig vigyázzni kell arra, nehogy elmozduljon miközben rákened a stencil pasztát. (Bár ennél a pasztánál nekem ragasztás nélkül sem volt gondom, hogy a sablon alá menne az anyag) A stencilt használat után vizzel mosd el, majd speciális sablon tisztító sprayvel tisztíthatod.

Webáruházunkban megtalálod a szükséges alapanyagokat, hogy Te is ilyen szép és mutatós stencilezett dobozokat készíthess magadnak vagy ajándékba.

Alapanyagok

Stencil paszta – metál

Stencil paszta – gyöngyház

Stencil sablonok

Fa dobozok

Krémes akril festékek

Jó kreatívkodást kívánunk,

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!