+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart színes bársonyporok használata.

A Bársonyporok nagyon érdekes újdonságok, melyek eddig csak zöld színben, mostantól azonban már 9 különböző színben érhetőek el. A fekete a fehér a piros a sárga mellett bézs, gránátvörös, sötétbarna és királykék az új színek. A bársonyporok használata segít különleges felületek kialakításában.

Itt találod az új színes bársonyporokat:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/z4sBDYM9oXM?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
A Bársonyporok érdekessége, hogy sok felületen és sokféle anyagra felhordva használhatóak. Első bevezetésükkor a zöld szín és a moha vagy pázsithatással való kombináció volt a jellemző, illetve a Textil Médium hordozóanyagra szórva a textil felületeken való használat. A színes Bársonyporok megjelenésével azonban jelentősen megnőtt a felhasználási lehetőség.

A színes bársonyporokat egyébként több módszerrel is felhordhatod a felületre. Használatához elsősorban az áthelyezhető, más néven öntapadó hobbiragasztót ajánljuk, amelybe a por finom szálai remekül beletapadnak. A tubus praktikus csőrével irányítottan szórhatod a még nedves ragasztóra a bársonyport. Alkalmazhatsz még sűrű gélpasztát domború bársonyos felületek kialakításához és kétoldalas ragasztószalagot, amivel egyszerűen hozhatsz létre egyenes sávokat. De szórhatod a bársonyport Pentart Textil Médiumra is.

Az új színes bársonyporok segítségével elegáns felületeket is egyszerűen alkothatsz.

Egyéb ötletek

Használhatod önmagában is, de egyéb alapanyagokkal is kombinálhatod, stencilezhetsz is vele, itt a hordozó anyagot vidd fel stencillel és erre szórd rá a Bársonyport. A hordozóanyagba ha beleragadt a Bársonypor, a felesleget alaposan távolítsd el.

A minta közül egy ecsettel söprögetheted ki a maradékot. Az összegyűjtött port a tégelybe visszaöntve később újra felhasználhatod.

 

Mutatunk pár ötletet kedvcsinálás szempontjából, hogy milyen szépségeket alkothatsz az új színes bársonyporok segítségével.

Ha szeretnél hasonló szépségeket alkotni, természetesen a szükséges alapanyagokat megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Megnézem

Forrás: Pentart

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!