+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu

Pentart Textil és Bőrfesték lassító használata.

A Pentart Textil és Bőrfesték száradásának lassításához használható segédanyag. Segítségével növekszik a száradási idő, így a festék alkalmas lesz színek keverésére és árnyalásra, összemosásra. Bonyolultabb minták festésekor kifejezetten ajánlott a használata.

Itt találod az új Pentart Textil és Bőrfesték lassítót:

Video segítségével is megnézheted, hogyan használd:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/R4PH9zGrX8A" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Az új Pentart Textil és Bőrfesték lassítót használhatod mind a hagyományos színekhez, de a gyönyörű új vintage és csillogó textil és bőrfestékekhez is.

Olyan szép színátmeneteket és összemosásokat csinálhatsz a segítségével, hogy új dimenzió nyílik meg a textilfestés és bőrfestés előtt.

Festhetsz a segítségével párnákat, pólókat, terítőket, és természetesen bőr, műbőr, PVC felületeket is.

A textilre festett mintákat száradás után vasalóval fixálhatod a hátoldaláról, ezt követően pedig kímélő mosással moshatod.

 

A Pentart Textil és Bőrfesték használata nagyon széles körű volt eddig is, de most a lassítóval még több ajtó nyílik meg előtted, szebbnél szebb alkotások készítéséhez.

Nézd meg alábbi videókat is, ahol a Textil és Bőrfestékek Vintage illetve Csillogó változatainak használatáról kaphatsz ötleteket.

A Vintage színek 10, a csillogó színek pedig 9 gyönyörű változatban kaphatóak.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zTg8eFAXVbA?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

A Csillogó változatot használhatod önállóan is, de arra is, hogy a már megfestett mintáidnak további csillogást kölcsönözz.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GT1G_CDJPeg?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Az új Textil és Bőrfesték színekkel illetve az új segédanyagokkal teljesen új dimenzióba léphet a textilek és bőr alapanyagok díszítése. A médium segítségével dekupázsolhatsz, a vintage és csillogó színekkel megnőtt a színválaszték, a lassító segítségével pedig sokkal jobban árnyalhatsz, keverhetsz színeket.

Mutatunk pár kedvcsináló ötletet , hogy milyen szépségeket alkothatsz az új Textil és Bőrfestékek valamint a segédanyagok segítségével:

Ha szeretnél hasonló szépségeket alkotni, természetesen a szükséges alapanyagokat megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Megnézem

Forrás: Pentart

Ha tetszett írásunk és szeretnél további hasznos tippeket kapni a kreatív hobby világából, igényeld ingyenes kreatív mini tréningünket és iratkozz fel hírlevelünkre.

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Emese

Kreativpartner.hu

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!