+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu
Tükörfesték használata.

 

A tükörfesték használata rendkívül egyszerű, mégis nagyon látványos alkotások születhetnek a segítségével.

A tükörfesték használatát egy fényképtartón mutatjuk be.

Válassz egy üveg hátterű fényképtartót és vedd ki a keretből az üveget.

Fontos, hogy a tükörfestéknek két eltérő típusa létezik. Az egyik műanyag, a másik üveg felületekre való. Itt természetesen az üvegre valót válaszd.

Rakj az asztalra egy szalvétát, vagy papírtörlőt és felette fújd rá az üvegre az üvegfestéket. Figyelj rá, hogy minden szegletét az üveglapnak elfedje.

Ha lefújtad, hagyd a papírtörlőn, had dolgozzon az anyag. Miközben szárad a tükörfesték ne ijedj meg, nagyon látványos lesz a „borzongás” az üvegen, de ez így van rendjén.

Ha megszárad a tükörfesték, kialakul a tükröződő felület. A tükrös felületre ezt követően lehet mintákat karcolni, itt-ott festeni izlés szerint. Felületi védelemként a védőlakk permet spray-t használd, mert ez ecset nélkül fújható a tükör felületre.

A védőlakk permet spray száradása után el is készült a tükröződő üveglap.

A keret díszítése festéssel és stencil pasztával készült.

A stencilpaszta egy csodálatos anyag, segítségével nagyon szép felületi mintákat készíthetsz. Két változata létezik, a gyöngyház és a metál. Mi itt most mindkét változatot bevetettük és kicsit kevertük is a stencilező pasztákat egyik-másik motívumnál.

Ha elkészültél a keret díszítésével is, akkor már csak össze kell illesztened a tükrössé tett üveggel és kész is a tükrös kereted.

Webáruházunkban megtalálod az alapanyagokat ha szeretnél hasonlót készíteni. A tükörfesték használata tehát egyszerű, mégis rendkívül mutatós tárgyakat készíthetsz a segítségével. Próbáld ki Te is a tükörfestékeket.

Alapanyagok:

 

Tükörfesték üvegre

Stencilező paszta – gyöngyház

Stencilező paszta – metál

Jó kreatívkodást kívánunk,

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!