+36-70-516-1589 info@kreativpartner.hu
Vintage Effect Medium használata – nyári kép.

 

Egy klassz nyári hangulatú képet készítettünk Vintage Effect Medium segítségével.

Egy kicsit tengerészes hangulatúra vettük ezt a nyári képet. A kagylókkal és a kiegészítőkkel, meg a színekkel nekem egy partra vetett csónak jut eszembe amely árasztja a tenger illatát. Nyaralás, tűző nap, sós víz… érzed?

No vissza a jelenbe.

Kell hozzá:

32x32cm-es fa lap

Fa felirat – nyár

Kültéri lazúr festék

Vintage Effect Medium

4 szín matt akril festék (jégkék, sötétkék, mogyoró, menta)

Matt lakk

Kiegészítők tetszés szerint (kagylók, vászon, horgony fa figura stb.)

Első lépésként lazúr festékkel fesd le a 32x32cm-es négyzet alakú fa lapot. Várd meg amíg megszárd a festék, és jó vastagon, bőven vidd rá a Vintage Effect Mediumot. Tényleg ne sajnáld, álljon a felületen.

Ha megszáradt a jó bőven felvitt Vintage Effect Medium is, akkor jöhet a festés. Mi 4 színt használtunk a matt akril festékekből. Mogyorót, jégkéket, mentát és sötétkéket. 4 csíkot festettünk a négyzetre, hogy kicsit olyan „matrózos” legyen. Sima ecset helyett jó ha szivacsecsetet használsz, akkor nem lesznek láthatóak az ecsetvonások, sokkal homogénebb lesz a festett felület.

Ha megszáradt a festék, akkor jön a lényegi művelet. Csiszoló papírral visszacsiszoljuk a festékréteget, egészen addig, amíg jó kopottas felületet kapunk. Azért kellett bőven használni a Vintage Effect Mediumot, mert csak akkor tudod rendesen visszacsiszolni, ha sokat használtál belőle. Szóval csiszolás…

A csiszolt felület után már csak feliratozni, díszíteni kell a képet. Mi egy nyár feliratot, kagylókat, és néhány vászon meg fa figura díszítést ragasztottunk rá, de izlés kérdése, hogy mivel dekorálod. A Vintage Effect Medium használata tehát elég egyszerű, de remek hangulatú díszeket tudsz készíteni a segítségével. Ha például szeretnéd otthonodba varázsolni a kopott csónakok és tenger illatát, készíts Te is hasonló díszt.

Az alapanyagokat megtalálod webáruházunkban itt: Nyári kép

Jó kreatívkodást kívánunk.

 

Kreatívpartner webáruház és hobby bolt

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner.hu

 

INGYENES villámtréning + akciós KUPON ajándékba.

Legyél Te is Kreatív Partnerünk:

Érdekelnek az ötletek

Tasvill

You have Successfully Subscribed!